Reper Kanje Vest je od februara ove godine u brakorazvodnoj parnici s Kim Kardašijan. U junu je, međutim, počelo da se šuška da je reper u vezi s manekenkom Irinom Šajk, s kojom je u prošlosti poslovno sarađivao.

Irina i Kanje su početkom juna viđeni kako provode vreme u Provansi u Francuskoj, gde su proslavili reperov rođendan. Tada je izvor za Page Six rekao kako Irina ne planira da započne vezu s reperom.

Iako je kratkotrajna afera sa jednom od najlepših žena sveta, Irinom Šajk podigla njegovu popularnost neznatno, čak je i ona rekla da "ne žele da je viđaju u javnosti sa njim".

raskinuli irina sajk i kanje vest
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Irini se Kanje sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim", tvrdio je tada pomenuti izvor, te dodao da je reper pozvao Šajk da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

Međutim, samo nekoliko dana nakon što je Page Six preneo tu informaciju, izvor za People rekao je da je manekenka uznemirena što kruže takve „laži“.

Nešto više od mesec dana nakon te vesti, drugi izvor za People tvrdi da je par ipak raskinuo.

"Njihova veza nikada nije bila ozbiljna", izjavio je izvor.

Vest navodno trenutno „nema vremena za veze“, ali su on i Irina ostali u prijateljskim odnosima.

"Kanje se posvetio poslu i deci. Na to se fokusira", preneo je People.

Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Još fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia Irina Šajk i Kanje Vest