Pevačica Britni Spirs u poslednje vreme puni medijske stupce skandalima iz svog privatnog života. Nakon borbe za starateljstvo koju je nad njom imao njen otac Džejmi, Britni je konačno slobodna, a sada se našla u sred novog problema.

Ovaj put je reč o njenom načinu brige za svoje kućne ljubimce, dva psa malog rasta.

Kako pišu strani mediji, njeni su se psi teško razboleli, a jedan je skoro uginuo. Kućna pomoćnica pevačice hitno je odvezla pse kod veterinara i nije htela da ih vrati kući.

britni spirs
FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

- Jedan od njenih pasa ima ozbiljne probavne probleme, a oba psa je trebalo hraniti posebnom vrstom hrane zbog njihovog lošeg zdravlja.

Kućepaziteljka je postala zabrinuta nakon što je videla kako se psima daju ostaci ručka što je dovelo do toga da se teško razbole, pogotovo onaj koji je već imao ozbiljne probleme - rekao je izvor za TMZ.

Kućna pomoćnica takođe tvrdi kako su psi bili dehidrirani zbog manjka vode koja im se ne daje redovno. Izvor takođe tvrdi da se za njihovu dobrobit zabrinuo i veterinar što je dovelo do toga da kućepaziteljka oduzme pse od pevačice.

Psi se nakon odlaska veterinaru nisu vratili pevačici, pa je posumnjala da njen otac, Džejmi Spirs, ima veze s njihovim nestankom. Zvala je policiju i htela da prijavi krađu pasa, ali se predomislila.

britni spirs
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

Nakon što je TMZ objavio priču o zanemarivanju pasa i otkrio gde se oni nalaze, Britni i kućepaziteljka su se oštro posvađale. Tokom svađe, kućepaziteljka je pevačici pokazala fotografije bolesnih pasa koje je imala u mobilnom telefonu.

Strani mediji pišu kako je to razbesnelo pevačicu, jer je verovala kako te fotografije šalje njenom ocu. Navodno je tada zgrabila mobilni i povredila ruku kućepaziteljke koja ju je zatim prijavila policiji.

Britni negira da je ikada povredila kućepaziteljku i kaže kako joj je samo oduzela mobilni. Nakon dve nedelje su psi navodno vraćeni pevačici, a kućepaziteljka je dobila otkaz.

Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, RAAK / Backgrid USA / Profimedia Britni Spirs fotografije