Rodrigo Alves stekao je svetsku slavu nakon pojavljivanja u šou programu "Botched".

Sa preko 100 operacija težio je tome da postane živi Ken, ali, nakon što su čuveni hirurzi Teri Dubrov i Paul Nasif odbili da ga operišu zbog otvorenog straha od urušavanja nosa i ogromne šanse da dođe do gangrene, Rodrigo je svoje intervencije odradio na drugim, često neproverenim i smrtonosno opasnim tržištima kao što su brazilsko i meksičko.

rodrigo alves nekad
printscreen/youtube 

Međutim, iako su ga neke operacije umalo koštale života, nije planirao da se zaustavi, a onda je šokirao svet još jednom. Rodrigo više nije Rodrigo, već Džesika.

Nakon što je promenila pol podvrgla se razni tretmanima feminizacije, a zbog svega je njeno lice u jednom trenutku bukvalno počelo da se raspada. Takođe, zbog hormona je počela da se goji, te je otišla i na takozvano podvezivanje želuca zbog čega je gubila kilogram dnevno, a dozvoljena su joj samo pića za detoks.

dzesika alves
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nekadašnji živi Ken rekla je da želi da postane ljudska Barbi, ali to nije sve...

Džesika je sada još jednom šokirala izjavom, da želi da postane prva trans osoba kojoj će biti presađena materica.

Za ovu procedurtu takođe mora da ode u Brazil, i koštaće oko 50.000 funti, a transplanti materice razvijaju se upravo kako bi i žene koje su rođene bez iste mogle da se ostvare kao majke.

Kada su u pitanju muškarci koji su postali žene, doktori tvrde da je u teoriji ovako nešto moguće, iako ne bi mogle da zatrudne prirodnim putem.

dzesika alves
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, do sada ni jednom nije odrađena uspešna transplatacija materice trans osobama.

Džesika je za Daily Mail otkrila da se uveliki sprema za operaciju i da priprema sve moguće testove, međutim, u dogovoru sa doktorom, neće se podvrgnuti intervenciji ukoliko se pokaže da nije sigurna.

Kako kaže, iako je prethodno plan bio da se operiše u Turskoj, ipak je odabrala rodni Brazil jer tu ima porodicu i rodbinu koji joj mogu pomoći tokom oporavka.

"Idem na sve ili ništa. Najveća mi je želja da prirodno zatrudnim, ali su mu doktori objasnili da je to nemoguće. Svejedno želim da barem nosim u sebi svoju bebu", završila je sa izlaganjem Džesika.

A kako je Džesika izgleda pre i nakon nekuih intervencija pogledajte u galeriji ispod:

Andy Barnes / FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube Rodrigo Alves pre i nakon što je postao Džesika.