Jelena Rozga oduvek je bila jedna od najlepših i najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima.

Međutim, iako je lako pomisliti da kada izgledate tako dobro, nemate ljubavnih problema, istina je da su i zvezde na kraju dana, samo obični ljudi, te da prolaze i kroz srećne trenutke i kroz ljubavne brodolome baš kao i svi mi ostali.

Nakon kraha ljubavi sa poznatim zavodnikom Stjepanom Hauserom, nedavno se pisalo da je Jelena konačno našla partnera po svojoj meri. Navodno je reč o poznatom hrvatskom kuvaru Ivanu Pažaninu.

Iako se par do sada nije oglašavao po ovom pitanju, Jelena je za 24sedam progovorila o svom emotivnom statusu, ali i šta joj je najbitnije kod partnera. 

jelena rozga navodno je u vezi sa hrvatskim kuvarom
printscreen/instagram 

Kada pogledate unazad, kakvo je bilo Vaše detinjstvo i da li postoji neka anegdota ili više njih koje se i danas prepričavaju iz tog perioda?

- Detinjstvo je bilo lepo i bezbrižno, ali uz balet imalo je dozu discipline koja se morala poštovati tako da sam već u ranom dobu znala da moram ispunjavati svoje obaveze. To me je naučilo mnogim vrednostima koje sam kasnije u životu nastavila da negujem.

Šta je najveći luksuz koji ste sebi priuštili?

- Vreme i energiju koje sam potrošila na ljude i mesta na koja nisam trebala. Emotivna investicija je najskuplja stvar i najveći luksuz, zato ga treba čuvati.

Kakav je Vaš trenutni emotivni status, da li ste zauzeti ili uživate u životu bez muškarca?

- Divno je kada imate nekoga da sa njim podelite sve, sreću, tugu, uspeh i neuspeh, ali ne smatram da je to jedino merilo za sreću, jer sreća dolazi iznutra i ukoliko ste ostvareni i ispunjeni neko će tu sreću samo dopuniti a ne činiti.

jelena rozga
printscreen/instagram 

Kako izgleda Vaš idealan partner, kakve osobine mora da poseduje i čime može da Vas osvoji?

- Bitno je da je duhovit jer se ja veoma volim smejati, da postoji poverenje i da imamo sistem vrednosti.