Pop zvezda Britni Spirs (39) iza sebe ima dva braka, a prvi od njih trajao je samo 55 sati. Tada se u Las Vegasu udala za prijatelja iz detinjstva Džejsona Aleksandera. Zatim je 2004. godine ušla u brak sa Kevinom Federlajnom (43), sa kojim ima dvoje dece, Šona (15) i Džejdena (14), a razveli su se 2007. godine.

Britni Spirs se sa svojim agentom Džejsonom Trevikom (49) verila 2011. godine nakon godinu dana veze, ali njeni obožavaoci misle da su se u tajnosti i venčali.

Sumnju su pokrenuli novi dokumenti otkriveni za podkast Toxic: The Britney Spears Story, iza kog stoje aktivisti koji su pokrenuli pokret Free Britney 2019. godine.

britni spirs i dzejson trevik
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Sudski dokumenti podneseni su u vezi sa starateljstvom pod kojim Britni živi od 2008. godine. Računovodstveni dokumenti koji su podneseni kalifornijskom sudu u oktobru 2012. sadrže stavku u iznosu od 9.150 dolara (6.650 funti) za "razvod braka", tvrde autori podkasta.

Takođe, istakli su i da pevačica prethodne godine tokom radijskog intervjua slučajno nazvala Džejson svojim mužem.

Džejson je od 2008. radio kao njen agent i postao joj je staratelj, zajedno sa Britninim tatom Džejmijem (69), nakon što su se verili. Njihov raskid objavljen je 2013. godine, samo tri meseca nakon podnošenja papira vezanih za razvod braka.

britni spirs i dzejson trevik
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia