U uspešnoj karijeri Milici Todorović je sve ove godine, kako je pevačica uvek isticala, porodica bila najveći oslonac. Osim roditelja, Todorovićeva je uvek u prvi plan stavljala brata Vladana i sestre Jovanu i Anđelu.

Jedno vreme pisalo se da je Miličin odnos sa sestrom Jovanom poljuljan zbog novca. Kako se tada pisalo u medijima, ž Milica je ušla u veliki sukob sa zetom koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Kako se tada navelo, Milica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 evra, koje je namenila za kupovinu stana.

milica todorovic o zetu koji ju je opljackao
screenshoot/instagram 

Iako je ranije govorila "Ništa ne komentarišem. O porodičnim stvarima i porodici neću davati nikakve izjave", sada je konačno progovorila o tome u intervjuu za magazin "Story".

Na pitanje da li je izgladila odnose sa starijom sestrom, čiji ju je muž, kako se pisalo u medijima, prevario za novac, a ona je stala u njegovu odbranu, Milica je odgovorila:

"Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju", zaključila je pevačica ovu za nju bolnu temu.

U galeriji pogledajte fotografije Milice sa porodicom i sestrama:

Facebook Milica Todorović sa sestrama i porodicom