Britanski pevač Li Rajan pre nekoliko dana na sudu je otkrio kako nema ni prebijene pare nakon što su ga novčano kaznili zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao.

Pevač grupe "Blue" ostao je i bez vozačke dozvole na 12 meseci, a trebao bi platiti oko 1.500 funti kazne. Međutim, on se požalio se da nema ništa na računu jer je svu ušteđevinu potrošio tokom pandemije koronavirusa, piše Mirror.

"Ne radim i ne mogu održavati koncerte pa nemam novca. Sve je stalo zbog pandemije", rekao je na sudu.

Li je zajedno sa Dankanom Džejmsom, Entonijem Kostom i Sajmonom Vebbeom oformio bend "Blue", a zajedno su nastupali od 2000. do 2005. godine. Sva tri njihova studijska albuma završila su u vrhovima top lista u Velikoj Britaniji, ali i širom svijeta.

Li Rajan, paparaco
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako su se razišli kako bi ganjali samostalne karijere, ponovo su se okupili 2009. godine kako bi radili na novoj zajedničkoj muzici. Li je među njima uvek bio najprepoznatljiviji, a pojavio se čak i u nekoliko rijaliti programa.

Još 2018. godine Li je na računu imao oko osam miliona dolara, no pandemija mu je uništila sve prihode. Iz Velike Britanije se preselio u Španiju, a prema nakim navodima, na svom računu danas ima oko 1.000 dolara.

Instagram Li Rajan

Još pre četiri godine svi članovi benda su objasnili kako su otišli u bankrot. Ispričali su da nisu novac potrošili na žurke, već su ulagali u posao. Imali su problema s bivšim menadžmentom s kojim su bili na sudu, a nakon nekoliko ročišta, likvidirali su firmu koju su imali.

Kako je Li objasnio, porez ih je dotukao, a svi su službeno potpisali bankrot te se finansijski pokušavaju snaći već poslednjih nekoliko godina, ali nažalost ide im kako su planirali.

Li Rajan nekada
Youtube