San svake devojke je da bude zaprošena na drugačiji ili kreativan način. Upravo iz tog razloga, mnoge holivudske face se već godinama utrkuju ko će spektakularniji način zaprositi svoju dragu, te se sve češće odlučuju za neobične, ali i prilično skupe prosidbe, a u nastavku teksta pročitajte koje su bile najčudnije, ali u pozitivnom smislu.

Kada je najpopularnija starleta Kim Kardašijan u pitanju, sve je spektakl. Nju je, sada već bivši muž, reper Kanje Vest zaprosio na najspektakularniji način.

Naime, on je sada već davne 2013. godine iznajmio „AT&T Park“ u San Francisku i pripremio jedinstvenu prosidbu svojoj budućoj ženi. Pozvao je Kim, njenu porodicu prijatelje da zajedno obeleže poseban dan.

Reper je takođe na video-bimu napisao poruku „Moliiiim teee udaj se za meneeee!!!“ Takođe, doveo je 50 članova orkestra koji su svirali omiljenu pesmu Kardašijanke „Young and Beautiful“ od Lane del Rej, piše nova.

Džo Manganijelo i Sofija Vergara su se verili na Badnje veče u decembru 2014. Džo je pripremio govor na španskom jeziku.

„Zaprosio sam je na španskom, morao sam da pričam jezik koji mi nije poznat i zbog toga sam bio najviše nervozan“, pričao je Džo u jednom intervjuu 2015. „Poslednje što želite da vam se desi je da zabrljate prosidu na španskom.“

dzo manganijelo i sofija vergara
Instagram 

Džej Lo je tokom svog života verena nekoliko puta, ali definitivno na najspektakularniji način to je uradio njen sada bivši verenik Aleks Rodrigez.

Naime, bivši bejzbol igrač je Lopezovu zaprosio u martu 2019. godine na Bahamima raskošnim prstenom od milion dolara.

dzenifer lopez i aleks rodrigez
Shutterstock 

Tom Kruz je sada već bivšu suprugu Kejti Holms zaprosio takođe na spektakularan način.

Slavni glumac ju je zaprosio na Ajfelovoj kuli, koju je iznajmio za ovu priliku. Tada su bili u vezi samo dva meseca.

TOM KRUZ SA KEJTI IMA ĆERKU SURI
Shutterstock 

Princ je sadašnju vojvotkinju od Kembridža zaprosio na romantičnom odmoru u Africi. Kasnije je princ Vilijam ispričao da je prsten nosio u rancu tri nedelje pre nego što je konačno skupio hrabrost da pita Kejt Midlton da se uda za njega.

princ vilijam i kejt midlton
Shutterstock 

Nemački model Hajdi Klum je jedna od žena koja je zaprošena na retko originalan način.

Slavni pevač Sil je svoju dragu helikopterom odveo na vrh glečera u Kanadi, gde je naredio izgradnju njihovog privatnog igloa. Unutra je bio krevet prekriven laticama ruža, na desetine sveća i brojne đakonije. Nije mogla da ga odbije.

hajdi klum i sil
Youtube 

Kod pevačice Pink i njenog supruga Keri Harda stvari su se odvijale malo drugačije.

Pevačica je čekala četiri godine da je Keri zaprosi, pa je na kraju rešila da uzme stvar u svoje ruke i da ga zaprosi. Tako je napravila transparent na kojem je napisala „Udaj se za mene, ozbiljna sam“, i pokazala ga tokom jedne od njegovih moto trka 2005. godine. Naravno, on je sišao sa motora i rekao „da“.

pink i keru hard
Instagram 

Muzički producent Džordan Bretman zaprosio je pop Kristinu Agileru zvezdu na odmoru u Kaliforniji. Hotelsku sobu ispunio je laticama ruža i velikim brojem poklona uz koji je bila i pesma. Poslednji poklon bio je prsten od pet karata.

kristina agilera i dzordan bretmen
Youtube 

Komičar Nik Kenon je rešio da jedna prosidba nije dovoljna, pa je pevačicu Maraju Keri zaprosio čak dva puta. Najpre na krovu njenog stana na Menhetnu, kada joj je na ruku stavio prsten od 17 karata, koji je bio sakriven u čokoladici. Nekoliko dana kasnije, poveo ju je na privatnu vožnju helikopterom, kada ju je ponovo pitao da se uda za njega.

maraja i nik
Youtube 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!