"Dok nas smrt ne rastavi" među slavnim parovima i nije toliko popularna fraza. Razvodi su svakodnevnica, a njihove živote prate milioni ljudi svakodnevno.

Međutim, postoje i oni holivudski brakovi koji su izdržali test vremena i prebrodili brojne skandale, uglavnom vezane za preljubu.

Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez

Ovih dana u žiži pažnje su Vilijam i Elizabet, nakon što je supruga Vilijama Levija koji ju je navodno varao sa 82 žena, odlučila je da mu ponovo sve oprosti i da mu se vrati.

Podsetimo, Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez poznaju se 19 godina, a vezu su otpočeli u rijalitiju. Kasnije su se venčali i dobili dvoje dece. Međutim, od samog početka odnosa par su pratile priče o neveri.

Glumac je poznat kao veliki ženskaroš, a bilo je navodno perioda i kada je spavao nedeljno sa tri različite žene i vodio paralelne veze. Spominjale su se i njegove koleginice, od kojih su neke javno progovorile o aferi.

vlijam levi sa suprugom elizabet
Instagram 

Sindi Kraford i Rande Gerber

Sindi Kraford i njen suprug Rande Gerber proslavili su 24 godine braka. Pre nekoliko dana jedna od najpoznatijih manekenki na svetu na Instagramu se prisetila godišnjice objavivši fotografiju s venčanja na Bahamima.

„Ova noć pre 23 godine bila je magična, ti si još uvek taj muškarac. Srećna godišnjica, volim te“, napisala je Sindi.

Njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, sina Preslija i ćerku Kaiju, a oboje se bave manekenstvom.

„Kada saberemo i oduzmemo sve, mi zaista volimo i poštujemo jedno drugoga. Zabavno nam je zajedno, iako su i život i roditeljstvo i te kako stresni, no još uvek se trudimo da pronađemo vreme samo za nas.“ otkrila je svojevremeno manekenka.

sindi kraford i rande gerber
Shutterstock 

Tom Henks i Rita Vilson

Glumački par Tom Henks i Rita Vilson krajem aprila ove godine proslavili su 33. godišnjicu braka. Ta brojka u Holivudu ima težinu, posebno u današnje vreme, a njihov brak nisu poljuljali ni brojni problemi, od priča o vanbračnim aferama pa sve do teške dijagnoze, sa kojom se suočila Rita.

„Odavno smo naučili koji je pravi recept za sreću – a to je da uvek budemo iskreni jedno prema drugom“, tim je rečima svoj brak opisao holivudski glumac.

tom henks i rita vilson
Instagram 

Viktorija i Dejvid Bekam

Dejvid i Viktoria Bekam, bivši fudbaler i modna dizajnerka, venčali su se 1999. i u braku dobili četvero dece. Bili su pet godina u braka kada je njihov odnos uzdrmala afera Dejvida s njegovom asistentkinjom Rebekom Los dok je on igrao u Real Madridu.

Viktorija nije želela da odustane od braka sa Bekamom. Pretila je Rebeki, a u zajedničkom intervjuu za „W“ magazin 2011. je Viktorija pred Dejvidom rekla kako je situacija sa Rebekom samo ojačala njihov brak.

Njihov odnos „preživeo“ je tu aferu, ali i glasine o drugim njegovim neverama.

dejvid i viktorija bekam
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Džulija Roberts i Daniel Modero 

Američka miljenica Džulija Roberts sve je iznenadila kada se udala za filmskog snimatelja Daniela Modera 2002. godine. Upoznali su se na snimanju filma Meksikanac.

Ona je tada bila u vezi s Benjaminom Bratom, a on je bio oženjen šminkerkom Verom Steimberg.

Džulija i Benjamin su raskinuli vezu, a ona se do „ušiju“ zaljubila u Modera, no njegova supruga odbijala je da potpiše papire za razvod. Uprkos turbulentnom početku, par je izdržao sve nedaće, dobili su troje dece, a privatni život drže podalje od očiju javnosti.

dzulija roberts i daniel modero
screenshoot/ instagram 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova svakako su Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas koji su u braku od 2000. godine i imaju dvoje dece. Velika razlika u godinama, tačnije 25 godina, koliko je Majk stariji od supruge, nije narušila njihovu idilu.

„Nakon pola sata razgovora iskreno sam joj rekao – znaš, ja sam otac tvoje buduće dece. Zvučalo mi je to sasvim normalno, a onda je ona rekla – znaš, čula sam puno stvari o tebi i videla puno toga, stoga mislim da je vreme da ti kažem laku noć“, otkrio je u jednom televizijskom intervjuu glumac.

Iako je Majkl pre braka sa Ketrin Zitom vodio buran život, njih dvoje su se na kraju ipak zavoleli i danas su pravi primer svim ljubavnim parovima.

ketrin zita dzons i majkl daglas
Shutterstock 

Sara Džesika Parker i Metju Brodrik

Sara Džesika Parker i Metju Brodrik venčali su se 1997. godine, a uprkos mnogobrojnim tračevima da se razvode, njihov brak do sada je izdržao test vremena.

Zvezda serije „Seks i grad“ nedavno je ponosno objavila da je njen sin Džejms maturirao. Osim njega, imaju i dve blizanke stare 11 godina.

Džejda Piket Smit i Vil Smit

Džejda je danas u braku s glumcem Vilom Smitom, a ispričala je u intervjuu kako su je seksualno privlačile žene, ali da veze sa ženama nikada nisu bile za nju.

"Volim da budem okružena ženama, ali nikada ne bih mogla s njima da se povežem u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u seksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina", ispričala je glumica.

Džejda i Vil Smit su imali brojne probleme u braku, a prošle godine glumica je suprugu u emisiji priznala da ga je varala s 28-godišnjim pevačem Avgustom Alsinom pre pet godina. Svetski mediji su prošle godine redovno pisali o preljubničkoj aferi u kojoj su se supružnici našli, ipak sve su prebrodili i ostali su zajedno.

dzejda piekt i vil smit
Shutterstock 

Džejda je rekla Vilu da je razvila prijateljstvo sa Avgustom pre pet godina kada ga je upoznala preko sina Džejdena, a pevač je tada imao 23 godine. Ona je istakla da se u početku njihova bliskost stvorila jer je pevač navodno u to vreme bio bolestan i ona se angažovala oko toga da mu pomogne.

S obzirom na to, kako su oboje priznali, njihov brak je u to vreme bio na pauzi i praktično su bili raskinuli, Džejda je vremenom uplovila u vezu sa Avgustom, ali ne smatra to preljubom, jer nije ni bila sa Vilom u to vreme. Iako je par prvobitno demantovao Avgustove navode da se ovo desilo, sada su otkrili da je ipak delom sve istina. S obzirom na to da nije tačan deo da je Vil "dao dozvolu" da se ovo događa, ali i da ne smatraju to prevarom, jer im je brak u tom trenutku bio "nepostojeći".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!