Iako je Kim Kardašijan danas planetarno poznata i najtraženija ličnost, ako vam se na prvi pogled čini da su je oduvek tretirali tako, moramo da vas razočaramo. 

Kim Kardašijan je u svet poznatih i slavnih ušla na skandalozan način, kada je procurio kućni snimak iz 2007, ali Kim to nije sputalo da napravi od svog lika brend od svog imidža trendeseterke sa stilom koja je postala modni uzor brojnim damama.

Ipak, nekada nije sve išlo tako glatko i unosno. Mnogi brendovi i dizajneri nisu želeli da rade s njom jer su je smatrali prilično prostom, a 40-godišnjakinja nekada je izgledala i nešto drugačije nego danas.

To je još jednom potvrdila ona sama, fotografijom iz prošlosti. "Moje prvo snimanje", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u bodiju boje šampanjca, crnim čarapama i štiklama iste nijanse. Na fotografiji Kim ima i kraću kosu, ali kao uvek, podosta šminke na licu.

kim kardasijan na svom prvom snimanju sa kratkom kosom
screenshoot/instagram 

Kao što većina zna, Kim danas ima unosno modno carstvo, 245 miliona obožavatelja na Instagramu, a gde god se pojavi izazove veliku pažnju.

Za razliku od njenih početaka, danas baš svi žele da rade s njom, kao i s njenom porodicom i sestrama u kojoj su svi profitirali nakon rijaliti šoa koji je dogovorila njihova menadžerka mama koja je nedavno optužena zbog seksualnog napada na telohranitelja.

kim kardasijan nekada
Shutterstock 

A to je bio samo početak ere koja još uvek nije završila, a mnogi su razlozi zbog kojih se porodici Kardašijan uticaj na društvo ne može osporiti.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je Kim izgledala nekada, a kako danas i koliko se promenila u mđeuvremenu:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Kim Kardašijan nekad i sad