Britni Spirs (39) konačno je slobodna žena! Njen otac Džejmi Spirs saopštio je da odustaje od zakonskog starateljstva nad svojom ćerkom.

Prethodne godine bile su izuzetno teške za pop zvezdu. Britni Spirs nedavno je podigla prašinu kada je javno svedočila i iznela niz šokantnih detalja o svom ocu.

Britni je tada otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.

Džejmi je dobio kontrolu nad ličnim i poslovnim poslovima svoje ćerke po nalogu suda 2008. godine, nakon što je Britni bila hospitalizovana u mentalnoj ustanovi.

Sve vreme uz nju je bio njen partner, model Sem Asgari (27) koji joj je velika podrška. Britni i Sem su nedavno uslikan na odmoru na Havajima, a reklo bi se da je pevačica uz Sema pronašla mir.

britni i sem
Instagram 

Britni i Sem u vezi su od 2017. godine. U intervjuu za CBS radio pevačica je otkrila kako je upoznala 12 godina mlađeg partnera.

"Mislim da smo bili na snimanju. Dok smo čekali novu scenu, sedeli smo zajedno 20 minuta i bili , na neki način, prisiljeni da razgovaramo", rekla je Spirsova.

"On je znao ko sam ja, ali me nije znao lično. Mislio je, 'kakva je ova devojka?', a ja pojma nisam imala ko je on. Počeli smo da razgovaramo o sušiju i stvarima koje volimo i kako bi trebalo da jedan dan odemo na suši. Rekla sam IDEMO, IDEMO to da uradimo' i on je rekao 'Ok, daću ti svoj broj kada se ovo završi'", dodala je pevačica.

Instagram Dečko Britni Spirs uskoro će postati otac, a par ne skriva sreću zbog "svežeg starta" kada je njihov odnos u pitanju.

Osim toga što je dečko popularne pevačice, Sem privlači pažnju i svojim zgodnim telom. Njih dvoje zajedno treniraju u teretani u sklopu raskošne vile, uživaju u bazenu, a tu i tamo objave i neke slike i snimke, čisto da zaintrigiraju fanove.

Upravo se zahvaljujući zgodnom Semu popularna pevačica vratila zdravom životu – ne izlazi iz teretane, gde zajedno vežbaju, i pazi na ishranu.

Podsetimo, Britni je imala do sad nekoliko ljubavi, a najveći trag ostavila je veza sa kolegom Džastinom Timberlejkom s kojim se zabavljala veoma mlada. Iza sebe ima dva braka, prvi sa Džejsonom Aleksanderom s kojim se venčala 2004.  u kapeli u Las Vegasu. Ovaj brak je trajao samo 55 sati, a kako je nedavno otkrila, majka ju je naterala da poništi brak sa Džejsonom.

kevin federlajn, pevacicin bivi muz
Profimedia 

Nakon toga, Britni se udala za Kevina Federlajna. Bili su u braku od 2004. do 2007. godine tokom kog su dobili sinove Šona i Džejdena.