Krajem osamdesetih godina, Hanter Tajlo je bila ogromna zvezda i važila je za jednu od najlepših žena sveta koju su obožavali i muškarci i žene, ali od njene prirodne lepote kao i slave, danas je ostala samo bleda senka.

Naime, nakon niza privatnih tragedija Hanter je postala zavisna plastičnim operacijama i to toliko da je danas gotovo neprepoznatljiva, zbog čega više nije dobijala ni uloge. Danas se u javnosti retko pojavljuje, a kada se pojavi uglavnom izaziva čuđenje zbog izgleda.

Vrhunac karijere postigla je krajem 80-ih godina i to zahvaljujući seriji "Dani naših života", a onda je 1990. godine ukinut njen lik i tada je odlučila da prestane da glumi i upisala medicinski fakultet.

Htela je da se odseli u Njujork, ali su joj se ponovo otvorila vrata za glumačku karijeru ulogom u seriji "The Bold and the Beautiful". Glumica je paralelno učila i glumila, pa nije odustajala od fakulteta.

Želja za vraćanjem najvećih dana slave bila je jača od toga, ali njenu porodicu zadesile su velike tragedije. Prvo je njenoj ćerki Katji dijagnostikovan je kancer oka, retinoblastom, a lekari su joj odstranili oko i devojčica je prošla hemoterapiju, a onda se posle par meseci tumor pojavio i na drugom oku.

hanter tajlo danas
Shutterstock 

Potom, 2007. godine se njen sin Majkl, udavio u bazenu u njihovoj porodičnoj kući u Nevadi.

Glumica sa nesrećnom sudbinom nikada nije uspela da se vrati u svet glume jer se izdeformisala plastičnim operacijama. U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako Hanter Tajlo izgleda danas i koliko se promenila:

screenshoot/twitter Hanter Tajlo izgled danas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!


Bonus video

Muz nije hteo da prosi pre plasticne operacije  Tiktok/@sydneypurl

Izvor: A.N.