Mlada nada srpske muzičke scene dzipsii izbacio je novi singl “svejeisto”. Ovaj neosoul hit govori o zaljubljenosti u dečka.

“Numerom “svejeisto” oslikao sam sopstveno stanje dok sam pisao samu pesmu – osećao sam se kao da plovim sopstvenim dubinama duše i pokušam da dođem do odgovora za kojim svako od nas žudi nakon raskida”, ističe dzipsii.

dzipsii
FOTO/Nemanja Raca 

Leto kao godišnje doba u kom se možda i najviše okrećemo introspekciji, dzipsi je iskoristio upravo za to, a samim tim i kreiranje ovog singla. “Ljudi neće prihvatiti ko si ti ustvari” – jedan je od stihova koji se našao u pesmi i on dolazi iz njegovog ličnog iskustva. Lagani i atmosferični vajb pesme savršen je za letnje plutanje na vodi ili jednostavno za dnevno sanjarenje.

Džipsii izbacio novi singl
FOTO/Nemanja Raca 

Za muziku su bili zaduženi Lazar Živković (kao i za aranžman) i dzipsii, dok je mix/master radio Aki aka Rap Gorilla. Video spot za svejeisto je producirao je Surrealov studio Fuck your dreans. Režiju potpisuje Aki, aka Rap Gorilla, dok je direktor fotografi bio je Dušan Petković. Tekst i melodiju je radio dzipsii, a aranžman Lazar Živković u sklopu lejbla Kih Džordž Klintona, dok je produkciju radio Surrealov studio Fuck your dreams.