Glumica Rebel Vilson nema nameru da stane s mršavljenjem. Nakon što je tokom prethodnih nekoliko meseci skinula preko 30 kilograma specijalnim režimom ishrane, glumica je u Italiji uslikana na odmoru, a njeno izdanje je mnoge iznenadilo.

Rebel nikada nije bila mršavija, što i dokazuju nove paparaco fotke. Slavna glumica uhvaćena je dok se sunčala na luksuznoj jahti koja je usidrena u Portofinu, mesto koje inače mnoge poznate zvezde obilaze ove godine.

Rebel se sunčala u crnom bikiniju, dok je lice krila šeširom. Da se trud isplatio, pokazala nam je glumica koja je svoje telo dovela u top-top izdanje.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rebel Vilson

Rebel je često u intervjuima spominjala režim pod kojim je bila, a rekla je kako se navikla na svoj novi stil života. Svakoga jutra vežba, pazi na ishranu i brine se o svom telu.

Trener Džono Kastano zaslužan je za njenu neverovatnu transformaciju, a otkrio je i tajnu njene dijete. Kaže kako je Rebel od vežbanja uspela da napravi zabavu, a razlog zbog kog je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smeh.

"Za sada se ništa nije vratilo, što je sjajno, nikad u životu to nisam uspela", rekla je Rebel nedavno o mršavljenju. Ona je otkrila i četiri ključna faktora koji su joj pomogli da konačno oslabi.

"Dovoljno sna, šetnja, pravilna ishrana i ispijanje vode, to je ključ", rekla je glumica.

printscreen/instagram/rebelwilson, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad

Kako je Rebel smršala?

Slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

Postoji još niz propisanih pravila:

- zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
- doručak je obavezan, a večera se preskače
- zabranjeno je jesti posle 16 sati
- smanjen je unos mleka i glutena
- hrana mora da se temeljno žvaće - svaki zalogaj bar 40 puta
- dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati.

rebel vilson paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia