Kada se pojavila na medijskom nebu, mnogi su bili mišljenja da je Dragana Kosjerina samo još jedno lepo lice. Međutim, zgodna voditeljka brzo je demantovala sve "neverne Tome", i vrednim radom, profesionalnošću, znanjem i šarmom postala je jedno od omiljenih tv lica u Srbiji.

Sada je progovorila o daljim planovima u karijeri, odnosu sa dečkom Bojanom, ali i o kritikama koje su neizbežne u svakom poslu.

Dragana je za Blic priznala da nikada nije imala problem sa egom, kao i da zna da prihvati kritiku i sasluša savete ako su upućeni od osoba u koje ima poverenje.

- Slušam konstruktivne kritike. Samo biram od koga ih slušam. Ne možete se preispitivati zbog svakog saveta i komenatara, naročito kada ih upute ljudi sa kojima ni u čemu ne želite da se identifikujete. Izuzetno sam samokritična. Uvek se usmerim na ono što može da se unaprediti.

dragana kosjerina
KURIR/Dragan Kadić 

Na pitanje ko može da joj poljulja samopouzdanje, Dragana odgovara:

- Kada samopouzdanje temeljite na znanju, veštinama i stabilnim emotivnim odnosima sa bliskim ljudima, ne može se ono poljuljati tako lako. Naravno, imam dane kada ne osećam da sam u najboljem izdanju. Ali to su samo "loši dani" koji dođu i prođu.

Ipak, i njoj nekad dođe "žuta minuta".

- Zavisi od situacije i od sagovornika. Nekad se sukobljavam, nekad se ućutim. Sve sam veštija u tome da energiju usmerim na rešavanje problema, umesto da je trošim na ljutnju i zameranje - ističe ona.

dragana kosjerina
printscreen/youtube 

Ovih dana, Draganu, televizijski gledaoci imaju prilike da je vide u emisiji posvećeno Olimpijskim igrama. Ta tematika joj je bliska, s obzirom na to da je prve novinarske korake napravila u sportskoj redakciji.

- Proteklih nekoliko godina radila sam u formatima koji su između ostalih obrađivali i temu sporta. Neretko sam u Jutarnjem programu ugošćavala poznate sportiste. Ipak, sada imam priliku da se bavim analogijom događaja na najpoznatijem sportskom događaju na globalnom nivou i moram priznati to me je podsetilo na početak televizijske karijere. U sportskim temama mi je uvek udobno - naglasila je ona.

Dragana je priznaje, veliki ljubitelj muzike, no, ipak kada se zadesi da je u kafani, situacija poprima novi oblik.

- Istina je da, zapravo, ne volim da naručujem pesme u kafani. Znam ih mnogo, ako bi me pitali rekla bih u tom trenutku neku numeru, ali iskreno ne uživam u tome - iskrena je ona.

dragana kosjerina
printscreen/youtube 

Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir

Veliku podršku u svemu Dragana dobija od dečka Bojana Perduva. Na pitanje da li nekada doza ljubomore može da "podgreje" strast u vezi, da odnos ne bi postao monoton, Dragana je dala jasan odgovor.

dragana kosjerina sa deckom
printscreen/instagram 

- Ako odnos zahteva "podgrevanje" ljubomorom, onda je to odnos koji je na lošem putu. Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir, koji potom obogatite zabavom, dobrim provodom, putovanjima, zajedničkim interesovanjima - završila je Dragana izlaganje, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram TV lice, voditeljka Dragana Kosjerina