Kada se pojavila vest da se Kanje i Kim Kardašijan razvode, mnogi su bili ubeđeni da je u pitanju samo još jedan marketinški potez.

Nažalost, priča se ispostavila kao istinita, a jedan od glavnih razloga bilo je loše psihičko stanje repera zbog čega je Kim u brojnim intervjuima rekla da "svog muža više ne prepoznaje".

Izvori bliski Kanjeu tvrdili su da je na njega umnogome uticala smrt majke Donde za koju je bio veoma vezan, a koja je preminula nakon komplikacija usled liposukcije.

Kanje je sebe krivio za njenu smrt, a upravo je svojoj majci i posvetio novi album za koji mnogi kažu da je pravo umetničko delo, ali i način da konačno preboli tragični događaj i nastavi dalje.

U svemu tome podržava ga i bivša supruga Kim, koja ne propušta njegove koncerte, i koja mu je, kako tvrde bliski izvori, prešla preko veze za Irinom Šajk.

kim kardasijan na kanjeovom koncertu
Sam Johnston/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kanje je pripremio i drugo preslušavanje novog albuma "Donda" na stadionu Mercedez-Benz u Altlanti, i ujedno predstavio novu pesmu, radnog naziva "Lord I Need You", u kojoj se dotiče razvoda od Kim, ali i posledica istog koje su ostavile na njega.

"Vreme i prostor su luksuz, ali došla si ovde da mi pokažeš da si još uvek zaljubljena u mene", otpevao je Vest, aludirajući na Kim koja je s njihovom decom prisustvovala na oba njegova preslušavanja albuma.

Kanje je prvi put izveo i promenjene stihove pesme "Love Unconditionally", prvi put predstavljene na prvom preslušavanju.

Pesma započinje glasom njegove pokojne majke Donde Vest, koja je umrla 2007. godine u 58. godini i po kojoj je album nazvan, a koja deli nekoliko saveta o ljubavi i braku.

"Dve lekcije koje je prene svojoj deci. Prvo, bez obzira na sve, nikad ne napuštajte svoju porodicu. Drugo, bez obzira na sve, bezuslovno volite", izgovara reperova majka na početku pesme.

Na prvom preslušavanju Vest je pevao "gubim porodicu", ali kako piše CNN, na novom događaju je malo osvežio stihove pevajući "Gubim celu porodicu / Draga, vrati mi se".

Izvori bliski paru kažu da je Kanje u bekstejdžu završio na kolenima pred Kim rekavši da zna da ga još uvek voli i da treba da svojoj ljubavi pruže drugu šansu.

Inače, Kim se na koncertu pojavila u veoma bizarnom izdanju, potpuno zakopčana sa maskom preko celog lica, a u neobičnom izdanju pojavila se i njihova najstarija ćerka Nort koja je po licu imala iscrtane simbole.

Kanje je iznenadio publiku i momentom na stejdžu kada se činilo da levitira, a da li će njegov trud uroditi plodom i na kraju se ipak pomiriti sa Kim, ostaje da vidimo.