Katarina Grujić i njen verenik Marko Gobeljić planirali su krajem leta veliko veselje za čak 700 zvanica.

Usledile su informacije da od slavlja ipak neće biti ništa, a potom su se pojavili navodi da će se ipak održati venčanje, ali samo građansko, dok će proslava biti upriličena sledeće godine.

Kao glavni razlog navedena je Kaćina trudnoća, iako je pevačica tu informaciju nekoliko puta demantovala.

Ipak, nedavne fotografije sa jednog nastupa ponovo su podgrejale sumnju da je Grujićeva u blagoslovenom stanju, a koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Trudna Kaća Grujić na nastupu

Kako stvari stoje, na bilo koje veće slavlje ipak će morati da sačekaju, a razlog nije samo, kako se do sada smatralo, Kaćina trudnoća, već i novo pooštravanje mera usled pandemije korona virusa.

- Imali su velike planove, oboje su se oduševili kad su saznali da je Kaća trudna. Ona nema neke tegobe, samo povremene mučnine, nije se puno ugojila i nesmetano može da nastupa i radi. Zakazala je brojne nastupe, uželela se publike i pevanja i sve dok bude mogla da radi toga se neće odreći. Ušla je u drugo tromesečje i stomak je počeo da se nazire, ali ona kao i svaka žena sve to garderobom dobro prikrije - rekao je izvor za Blic.

katarina grujic sa verenikom
Instagram 

- Planirali su veliku svadbu, da okupe brojne prijatelje, sportiste i pevače članove porodice. Međutim, brine ih da će zbog korone ponovo početi mere i da će biti ograničen broj ljudi. Sa druge strane, i Kaća se brine da se trudna izlaže riziku, velikom slavlju i gužvi. Ipak tokom nastupa je od publike izolovana na bini, što trudnoća više odmoče to više brine - kaže izvor i dodaje:

- Sa druge strane, ona je poput većine žena maštala da se uda u raskošnoj haljini koja će joj stajati kao salivena. Shvatila je da ne želi da se uda sa trudničkim stomakom, već da je bolje da sačeka kako bi taj veliki dan protekao kako je sanjala. Par za sada planira da sudbonosno "da" kaže na proleće, da okupe sve drage ljude, da proslave svoju ljubav kako su oduvek i zamišljali. Postoji priča i da će se kod matičara venčati pre nego što se dete rodi, kako bi izbegli komplikacije oko priznavanja deteta, ali dogovor još uvek nije postignut. Ukoliko ostane pri tome, na proleće se veseliti uz venčanje u crkvi.

Ostaje da vidimo na kraju šta je od svega navedenog istina, a još Kaćinih i Markovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić