Bivša voditeljka Nikolina Ristović trenutno je na godišnjem odmoru u Hrvatskoj. U emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji priznala je da je na početku letovanja imala nezgodu zbog koje je slomila prst.

"Još uvek odmaram, uživam u letnjem vremenu. Trenutno sam na Bolu, a prvog dana letovanja sam slomila prst. Ispao mi je kofer iz prtljažnika i slomio mi prst. Mogu normalno da hoda, srećom pa nisam slomila prst koji je bitan za ravnotežu', rekla je.

Inače, bivša voditeljka objavila je nekoliko fotografija s odmora na društvenim mrežama. Pozirala je u kupaćim kostimima i letnjim večernjim haljinama.

Instagram Nikolina Pišek

Uz jednu od fotografija napisala je zanimljiv opis i dala do znanja da uživa u izlascima sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem.

Podetimo, ovo je samo jedna u nizu nezgoda koje se u poslednje vreme događaju bivšoj voditeljki. U februaru, ćerka Una i ona su se otrovale ugljen-monoksidom u njihovom stanu u centru Zagreba.

U pomoć im je stigao prijatelj koji je na poziv Nikolininog supruga Vidoja, koji je u to doba bio u Beogradu, došao da proveri jesu li Nikolina i Una dobro jer mu je Vidoje rekao kako je Uni pozlilo.

nikilina pisek dozivela nezgodu na letovanju
Instagram 

Nakon što su ih pronašli onesvešćene, pevezli su ih u bolnicu. Nikolina je otkrila nedavno kako je mesecima nakon incidenta sa curenjem plina imala posledice od trovanja.