Kraljevska porodica i skandali, u posednje vreme ove dve reči često idu zajedno. Ipak, ovog puta za skandal nisu zaslužni princ Vilijam i njegov mlađi brat, princ Hari već suprug njihove sestrične, princeze Eugenije.

Naime, Džeka Bruksbenka paparaci su uhvatili na jahti kraj italijanskog ostrva Kapri kako se zabavlja s tri zgodne devojke Rejčel Zalis, Marijom Bukelati i Erikom Pelosini.

Trebao je da to bude službeni put na kojem će promovirati tekilu Kasamigos, za koju radi, ali za Džeka to se pretvorilo u noćnu moru nakon što su ga paparaci usnimili na jahti kako se zabavlja s tri devojke.

Britanska javnost iste sekunde mu je to sve zamerila, posebno jer je princeza Eugenija, koja je pre pet meseci rodila njihovog prvog sina Augusta, ostala kod kuće.

U njegovu obranu odmah je stala njegova tašta Sara Ferguson, koja je dala intervju za BBC One i njihov "The One Show", tvrdeći kako je on samo '"radio svoj posao" kao brend ambasador.

"Ona čuva bebu, a on na jahti dira žene u toplesu. Katastrofa!", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Džek je završio na naslovnici iako je on čovek neverovatnog integriteta. On je jedan od mojih najdražih ljudi i ja ga zovem Džejms Bond. On je i u mojoj knjizi superheroj jer je divan otac, sjajan suprug i nikada ne da se gura u prve redove, uvek je u pozadini.

princeza eugenija
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Stoga njihova odluka da ga stave na naslovnicu i od toga naprave priču koja je u potpunosti izmišljena, za mene je neverovatna.

On radi kao ambasador za Kasamigos i jednostavno je samo radio svoj posao, stoga mislim da je važno da to razjasnimo za njegovu dobrobit", izjavila je Sara Ferguson.

Podsetimo, princeza Eugenija veoma je bliska sa princom Harijem i Megan Markl, a ostali su u dobrim odnosima i nakon njihovoh napuštanja kraljevske porodice.

Instagram Pogledajte još fotografija princeze Eugenije i njenog supruga.

Baš poput Harija i Eugenija je odana, iskrena i zabavna i njih dvoje su proveli zajedno mnoge nezaboravne noći u Londonu. Upravo se njoj Hari poveravao kada je bila reč o devojkama u njegovom životu.

Ne samo da je jedino njoj verovao, već je, kako su rekli njihovi prijatelji, ona davala uvek odlične savete.