Emina Jahović nedavno je došla do suda sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, jer on nije obavljao svoju dužnost i plaćao alimentaciju za njihove sinove.

Iz braka sa turskim pevačem Emina ima dva sina Jamana i Javuza, a navodno je sav teret oko izdržavanja pao na nju.

Nakon razvoda je delovalo da su Emina i Mustafa ostali u prijateljskim odnosima, čak  su zajedno išli i na putovanja sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Ipak, sve je šokirala izjava pevačice da njen bivši suprug dve godine nije plaćao alimentaciju za decu i da je zbog toga bila primorana da pravdu potraži na sudu.

emina jahovic
ATA Images/Antonio Ahel 

– Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega.

Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji – rekla je Jahovićeva nedavno u razgovoru za turski list “Posta”.

I dok Emina nema lepe reči za bivšeg, on nikada nije izneo bilo šta što bi moglo negativno da se protumači.

– Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem.

Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno – rekao je nedavno turski biznismen za tamošnje medije na temu suđenja sa Eminom.

emina jahovic i mustafa sandal
Instagram 

U istom maniru odgovorio je na pitanje u kakvim je odnosima sada sa Jahovićevom.

Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove.

Sandal je objasnio da mu ne smeta što su Jaman i Javuz najveći deo vremena sa Jahovićevom. – Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša deca budu srećna. Viđamo se vrlo često.

Instagram, ATA Images/Antonio Ahel Emina Jahović stil

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon okončanja braka.

Trebalo je da Mustafa snosi troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, zdravstveno osiguranje dece i da dodatno plaća oko 1.700 evra Emini, za njene troškove, te 1.130 evra za sinove.