Koko Ostin i legendarni reper Ajs Ti, svojevremeno su privlačili ogromnu pažnju javnosti kada se emitovao njihov rijaliti šou "Ice Loves Coco".

Reper je nakon toga digao ruke od muzike i postao deo stalne postavke serije "“Law & Order: SVU", iako je još uvek u producentskim vodama, ali se rep muzikom nikada više nije bavio kao u mladosti.

Iako su mnogi prognozirali da brak sa lepom starletom srpskog porekla Koko Ostin neće potrajati, 19 godina kasnije pokazali su da je njihova ljubav još uvek jaka.

Pre 5 godina, dobili su i ćerkicu Šanel Nikol, što im je godinama bila ogromna želja, a u javnosti se nisu pojavljivali bez preteranog razloga.

koko ostin sa cerkicom
printscreen/instagram 

Međutim, Koko se nedavno našla u centru skandala kada je otkriveno da još uvek doji svoju petogodišnju devojčicu.

Naime, nekadašnji Playboy model otkrila je da neće prestati da je doji sve dok ćerkica ne odluči da je kraj.

"Šanel i dalje voli moje grudi", rekla je Koko, "dojenje je bitan momenat koji povezuje majku i dete".

Ostinova je otkrila i da Šanel obožava hamburgere i meso u globalu, ali da joj je njeno mleko i dalje omiljena užina s vremena na vreme.

"Zašto bih joj onda to uskraćivala? Ukoliko to više ne bude želela, u redu. Ali za sada ne želi da stane", objasnila je nekadašnja glumica i model za Us Weekly.

koko ostin i ajs ti
printscreen/instagram 

Ovo nije prvi put da je Koko završila na meti kritika zbog dojenja. Prošle godine, njen suprug, Ajs - Ti branio ju je jer je dojila njihovu četvorogodišnju devojčicu u javnosti.

"Ona je uvek bila bliska sa svojom mamom. To je posebna veza", rekao je tada Ajs i dodao da Šanel još uvek spava sa njima u krevetu, iako moraju da pažljivo planiraju sek***ne aktivnosti jer im nije uvek slobodan krevet samo za njih.

Naravno, komentari nisu izostali ni ovog puta, a većina je smatrala da je neprimereno da se dete od 5 godina i dalje doji.

Kakav je vaš stav po ovom pitanju? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.