Snimanje nastavka kulte serije "Seks i grad" uveliko je u toku, te smo tako nedavno na najnovijim fotografijama sa seta mogli da vidimo staru ekipu na okupu.

Pored starih glumaca imali smo priliku da vidmo kako izgledaju odrasla dece Mirande i Šarlot.

Sara Džesika Parker, Sintija Niskon i Kristin Dejvis ponovo su prošetale ulucama Njujorka, a od samog starta se znalo da u seriji neće biti Kim Katral koje odigrala ulogu čuvene Samante.  Prvobitni navodi o razlozima njenog izostanka sa seta bili su da je glumca u svađi sa koleginicama, preostale tri glavne glumice.

Ipak, kako navode izvori stranih medija, Sara Džesika i Kim Katral su to demantovale, dok su navodno pravi razlozi eksplicitne scene koje je Katralova odbila da tumači, i to sa maloletnim sinom njene prijateljice, Mirande Hobs, Bredijem.

kim katral ne zeli da ucestvuje zbog eksplicitnih scena
New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia 

Bredi (14) bi po scenariju trebalo da bude uhvaćen tokom masturbacije, a da zatim šalje eksplicitne fotografije Samanti, što glumica nije prihvatila.

Pored toga Katralova navodno nije bila zadovoljna scenarijom i onim kako je predstavljen lik Samante u novoj sezoni.

Fanovi su razočarani što omiljenu Samantu neće gledati u novim epizodama, a kako piše DailyMail, za Kim Katral ponuda je još uvek otvorena.

S obzirom na to da će uskoro biti najavljena druga sezona, vrata su otvorena i za Kim Katral ako se želi da se vrati kao Samanta Džouns – rekao je dobro obavešteni izvor za pomenuti list.

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"

Oni su čak pripremili i neke dodatne scene kako bi Kim privoleli nazad.

Očigledno je u produkciji postojala bojazan da fanovi više neće sa istim žarom gledati seriju jer će im Samanta nedostajati. Očigledno je da je mnogi vole i cene i da bi voleli da je gledaju u novim epizodama.

Da nam se sada jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork – rekao je izvor iz produkcije.