Keli Klarkson postala je svetski poznata nakon pobede u "Američkom idolu", nakon čega je bila pod pritiskom da smrša. Pevačica koja se još od srednjoškolskih dana borila sa bulimijom, tokom narednih godina varirala je sa kilažom, a nakon što je neko vreme nije bilo u javnosti, paparaci su je nedavno uslikali u nimalo reprezentativnom izdanju.

Na stranu višak kilograma, ali Keli je delovala utučeno i veoma zabrinuto.

Sada je otkriveno i zašto je tako izgledala, i razlog je zapravo veoma ozbiljan.

Naime, iako se dugo smatralo da je u jednom od najstabililnijih brakova u Holivudu, nedavno se obelodanilo da se razvodi, ali to nije sve.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako Keli Klarkston danas izgleda i koliko se promenila od početka karijere

Sudija u Los Anđelesu ove nedelje doneo je odluku da muzička zvezda dužna da mesečno isplaćuje 200.000 dolara suprugu, uključujući i 45.000 dolara alimentacije za decu.

Kada se sve sabere i oduzme, njen bivši suprug Brendon Belkstok dobijaće od nje oko 2.4 miliona dolara godišnje.

Odlukom sudije Keli Klarkson je dužna da plati 1.25 miliona sudskih troškova za sebe, ali i supruga. Američki mediji su još ranije pisali kako je Blekstok tražio da mu supruga isplaćuje duplu cifru svakoga meseca, ali sud je iznos prepolovio.

keli klarkson sa muzem
Shutterstock 

Keli Klarkson je zahtev za razvod predala u junu prošle godine nakon sedam godina braka. Od predaje papira u javnosti je samo nekoliko puta pomenula kako ona i njen bivši suprug imaju pravo na život i da radi sve kako bi intimu sačuvala od javnosti. Pevačica je dobila starateljstvo nad dvoje dece, ali otac ima pravo da ih posećuje određeni broj dana u mesecu.

Ubrzo nakon što je karantin povučen, nekadašnji par Klarskon i Belkstok objavili su da se razvode. Zajedno sa svojom decom proveli su period izolacije zbog pandemije korona virusa na ranču u Montani, a izvori bliski paru ističu kako su provodili zajedno više vremena nego inače, pa su se pojavili problemi koje još ranije nisu rešavali, prenosi "People".

Keli je otvoreno progovorila o svemu i opisala koliko teško joj je bilo u braku.

"To nije nikakva tajna. Moj život je bio smeće ”, rekla je pevačica kojoj je, kako kaže, bilo jako teško poslednjih nekoliko meseci. Razgovarala sam sa prijateljima koji su prošli kroz razvod. Ne znam kako ljudi to uopšte i prođu, a da nemaju nekakav ventil, jer to je najgora stvar za sve koji su umešani", ispričala je Klarksonova o razvodu.