Već neko vreme u kraljevskoj porodici vlada napeta situacija zbog napuštanja "firme" od strane princa Harija i Megan Markl.

Sada se oglasio kraljevski biograf Dankan Larkombi, koji tvrdi da Kejt Midlton i princ Vilijam nimalo nisu tihi povodom čuvenog intervjua koji su Saseksi dali Opri Vinfri, iako to u javnosti tako izgleda.

Princ Vilijam i Kejt neprestano šalju tajne poruke princu Hariju i Megan Markl, tvrdi biograf.

- Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža redovno šalju poruke Saseksima, a koriste veoma mudre metode- tvri Larkombi.

Biograf je dao intervju za "CloserMagazine" u kojem je ispričao da su Kejt Midlton i princ Vilijam dostojanstveno podneli odlazak princa Harija i Megan Markl iz kraljevske porodice i ničim im se nisu zamerili. Međutim neprestano im šalju poruke.

princ vilijam i kejt midlton
Shutterstock 

-Mi smo tu, bez vas ili sa vama, život teče dalje- kaže Dankan tvrdeći da je to prva poruka koju su poslali.

Međutim, mnogo je zanimljivije što im ujedno šalju i poruke podrške, kada je to potrebno.

Recimo, Vilijam se javnosti najčešće obraća putem Tvitera, a on je, nedavno objavio zanimljiv tvit u kojem je osudio rasističko ponašanje na fudbalskoj utakmici engleske reprezentacije prema fudbaleru Markusu Rašfordumu i Bukajo Saki. On lične tvitove potpisuje kao "W".

-Vilijam i Kejt su u ofanzivi i odlično im ide. Princ Vilijam je postao ličnost do čijeg mišljena mnogi drže, a njegove poruke protiv rasizma pokazuju da Megan Markl i princ Harini nisu bili u pravu- tvrdi Dankan.

Megan i Hari su takođe optužili kraljevsku porodicu da Vilijama i Čarlsa drže u "zatočeništvu", a britansku krunu su nazvali "firma". Mnogi članovi kraljevske porodice su ljuti zbog toga, a Kejt Midlton je najbolji dokaz da nisu u pravu.

- Ona je uvek nasmejana i na svim događajima kojima prisustvuje pokazuje da iskreno uživa. To je najbolji demant tvrdnje Megan Markl i princa Harija da je kraljevska porodica zatvor- zaključuje Dankan Larkombi.

megan markl i princ hari
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prošle nedelje je princ Hari dodatno naljutio kraljicu Elizabetu najavom da priprema memoare u kojim će "raskrinkati" kraljevsku kuću. Megan Markl očekuje da će ova knjiga izazvati strah, ali izazvala je samo gnev jer će biti objavljena u godini kraljičinog "platinastog jubileja"