Mariju Veljković publika je zavolela kroz popularan kviz "Slagalica", a van kamera, bila je poznata kao neko ko vodi skladan i ispunjen porodičan život.

Privatnost se trudila da zadrži van domašaja javnosti, međutim, da u njenom braku nije sve kako treba dalo se primetiti ponajviše po njenom Instagramu, kada su i krenula šuškanja.

Naime, poslednja zajednička fotografija sa suprugom datira još iz 2019. godine, kada su bili na porodičnom letovanju u Grčkoj.

Kako prenosi Story, istina je da se u krugovima bliskim Mariji priča, da ona i Milan jesu pred razvodom, koji uskoro treba sporazumno da se reši, ali zbog dece još uvek dele zajednički krov. Njihovo troje dece još uvek ne znaju ništa o odluci koju su doneli roditelji, koji se trude da ih zaštite od toga koliko god dugo budu mogli.

marija veljkovic sa suprugom
printscreen/instagram 

Kako izvori bliski paru kažu, kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto.

Ipak, jedno o drugom i dalje imaju lepo mišljenje, a trenutno su ujedinjeni u ideji da razvod po njihove naslednike prođe što bezbolnije.

Porodično gnezdo ovaj par svio je pre nekoliko godina na Dorćolu, kada su kupili stan u kom će najverovatnije ostati da živi voditeljka sa decom.

Podsetimo, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za 4 godine rodila mu je troje dece - Đurađa, Rosu i Nevu, a voditeljka se povodom cele situacije nije javno oglašavala.