Otkako su se preselili, Megan Markl i Hari se nisu toliko eksponirali u javnosti. Sada, kada su se osamostalili, izgleda da Hari želi da radi na svojim projektima više nego ikad. Najveća podrška je Megan, koja iza sebe ima nekoliko serija i filmova, a ovo će biti odskočna daska da se vrati svojoj glumačkoj karijeri.

"Hari je odlučan da to napravi u Holivudu, baš kao i Megan", ekskluzivno je otkrio izvor Us Weekly.

„Fokusira se na pravljenje dokumentarnih filmova povezanih sa dobrim stvarima. Takođe, viđaćemo ga pred kamerom više nego ikad“, rekao je izvor.

Princ Hari je „oduvek imao izraženu kreativnu stranu“, prema izvoru, a bivša glumica Megan Markl ga je „inspirisala da je podigne na novi nivo“ i to poprilično, otkako su zvanično napustili kraljevske dužnosti.

„Iako princ Hari nikada nije zamišljao da može da radi u zabavnoj industriji Holivuda kao član kraljevske porodice, sada želi da otkrije nove stvari i prilike koje mu se pružaju. Jedva čeka da njegovi projekti počnu sa emitovanjem“, rekao je izvor.

Prema pisanju US weekly, Hari i Megan su u junu imali nekoliko razgovora sa televizijskim mrežama i dogovorili su ovaj projekat. Megan neće glumeti u njemu ali će Hari i ona biti glavni producenti.