Paparaci su uslikali manekenku i suprugu Džastina Bibera, Hejli, u šetnji Beverli Hilsom. I dok je nekada žarila i palila u seksi outfitima, u poslednje vreme preterano ne brine o krpicama pa je tako sve češće viđamo u trenirkama ili helankama.

Tako je sada s masnom kosom, širokoj trenerci i patikama prošetala gradom, a izgleda da je otišla na ručak s Džastinom.

Hejli je u javnosti uvek bila maksimalno doterana i vodila je računa o svakom detalju, a ovakvo izdanje mnogi njeni obožavaoci protumačili su da je manekenka nezadovoljna u braku i da joj očito nije do sređivanja.

hejli biber uslikana u nesredjenom izdanju
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, njihova veza je proteklih dana ponovo u centru pažnje. Naime, internetom kruži snimak na kojoj se Džastin dere na suprugu pred mnoštvom ljudi. Snimak je nastala nakon njegovog nastupa s DJ Diplom u jednom noćnom klubu u Las Vegasu.

Dok su supružnici sa svitom hodali kroz kazino, 26-ogodišnji muzičar urlao je na suprugu s podignutim prstom, a izgledao je kao da je na rubu živaca.

Za to vreme, mlada manekenka je samo ćutala i hodala dalje. Ipak, javili su se i neki Tviteraši koji su bili tamo i tvrde da Kanađanin nije vikao na suprugu, već je bio pun adrenalina nakon nastupa.

S druge strane, veći deo javnosti smatra kako to nije uzbuđenje, nego čista ljutnja, a poznato je da ovo nije prvi put da se pišu ovakve stvari. Najviralniji snimak je onaj u kom Džastin izlazi iz automobila i naglo zatvarajući vrata i ignorišući to što njima udara Hejli.

Ipak, ženski deo publike najviše je zgrozilo snimak njegovog videa u kojem on, dok Hejli sedi pored njega, izgovara reči: "Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio". Sve je ovo zgrozilo njene obožavatelje kojima više nije jasno šta radi s njim.

"Ona je tako zaljubljena da ne vidi problem", "Jadna Hejli", "Zašto ga već jednom ne ostavi", samo su neki od komentara ispod snimaka para koji se još uvek nije oglasio u vezi svega.

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Hejli Biber otkrila tajnu svog besprekornog izgleda

Uprkos tome, oboje loše komentare opovrgavaju, a na društvenim mrežama i dalje dele zaljubljene fotke ili one na kojima tako izgledaju. Nedavno su čak pratoci na Instagramu posumnjali da je Hejli u drugom stanju, a sve na osnovu fotografije koju je Džastin objavio uz opis "mama i tata".