Popularnu pevačicu Katarinu Grujić nedavno je verio njen dečko Marko Gobeljić na spektakularan način, a ubrzo su usledili i navodi da par planira raskošno venčanje za čak 700 zvanica.

U isto vreme pojavile su se i spekulacije da je Kaća u blagoslovenom stanju iako je to nekoliko puta demantovala.

Međutim, koliko god puta ona opovrgla tvrdnje da je trudna, izgleda da obožavatelji još uvek ne veruju u to. Nedavno se pojavila informacija da se posvađala sa verenikom baš iz razloga što joj je branio da nastupa zbog trudnoće.

katarina grujic demantovala je da je trudna
ATA Images 

Sada je izvor blizak paru rekao da su pevačica i fudbaler odustali i od velike svadbe za 700 zvanica koju su planirali.

Razlog je, kako je izvor rekao za Alo, upravo trudnoća pevačice.

- Kada je saznao da će postati otac, Marko je bio oduševljen. Odmah je poželeo da organizuje veliku tradicionalnu svadbu sa svim običajima, međutim, Kaća ga je nagovorila da to odgode za proleće naredne godine.

Izvor dodaje da su razlozi za takvu njenu odluku mnogobrojni.

katarina grujic i marko gobeljic odlozili su svadbu za sledecu godinu
printscreen/instagram 

- Od kada je saznala da će postati mama, shvatila je da je trudnoća bitnija od slavlja i dernečenja. Takođe, kao i svaka devojka, maštala je da u venčanicu uđe vitka kako bi joj stajala kao salivena, pa udaja sa stomakom do zuba nije bila opcija- ispričao je izvor.

- Kaća smatra da bi joj organizacija svadbenog veselja, muzike, spisak gostiju i sve što uz to ide u ovom trenutku bilo prilično stresno, pa je odlučila da sve to pomeri za narednu godinu, kada će slavlju prisustvovati i njeno i Markovo dete.

Da je njena odluka konačna, dodatno su uticali i njeni unapred zakazani nastupi i želja da se svojoj publici posveti nakon duže pauze.

- Jako su joj nedostajali scena, mikrofon, adrenalin koji njen posao nosi. Tokom korone je maštala da se vrati muzici i sada, kad je publika željna i nje i njene energije na bini, nije spremna da ih se odrekne zbog organizacije sopstvene svadbe - ispričao je blizak izvor.

katarina grujic odlozila je svadbu zbog trudnoce
printscreen/instagram 

- Vitalna je i aktivna trudnica, nema mučnine i odlično se oseća iako je u petom mesecu trudnoće. Stomačić je tek nedavno počeo da se nazire jer ona vodi zdrav život i pazi šta jede, pa je i dalje vitka.

Veza između Katarine i Marka odlično funkcioniše, svakodnevno su zajedno, ne odvajaju se. Izvor ipak navodi razloge zbog kojih će ovaj par imati čak dve svadbe.

- Plan je da se ovog leta organizuje građansko venčanje bez prisustva medija, da bi se na proleće desila "velika mrsna pravoslavna svadba" uz crkveno venčanje na koju će pozvati sve svoje prijatelje i članove familije. Žele da sklope brak pre Kaćinog porođaja da bi izbegli komplikacije priznavanja deteta po rođenju.

Da li je pevačica ipak trudna, ili ne ostaje da vidimo, iako su fotografije sa nedavnog nastupa koje možete pogledati u galeriji ispod, ubacile zrno sumnje u njene izjave da nije u blagoslovenom stanju.

printscreen/instagram Katarina Grujić, trudna