Nikada u istoriji Kardašijanovih ni jedna žena nije napravila toliki skandal kao Džordin Vuds, nekadašnja najbolja prijateljica Kajli Džener.

Nakon njene afere sa Tristanom Tomsonom, dečkom Kloi Kardašijan, porodica je taj postupak bukvalno shvatila kao "nož u leđa", pogotovo ako se uzme u obzir da je Džordin neko ko je svakodnevno bio u kući Dženerovih, odrastao sa Kajli i bio smatran delom porodice.

dzordin vuds profitirala je nakon svadje sa kardasijankama
printscreen/instagram 

Usledila su, očekivano, javna prepucavanja, vređanja i pretnje, a iako je za Kardašijanke poznato da i na najmanji problem završavaju karijere onih koji su im stali na put, ma koliko pokušavale, to se sa Vudsovom nije dogodilo. Naprotiv.

dzordin vuds kardasijanke su pokusale da uniste karijeru
printscreen/instagram 

Nakon celog haosa, Džordin je stekla nove prijatelje i srećna je u vezi, a njena karijera jutjuberke, influenserke i plus-size modela krenuli su uzlaznom putanjom.

Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to da je redovno javno podržava i Rijana, koja je poznata kao neko ko ni malo ne voli Kardašijan/Džener klan.

Manekenka na svoje društvene mreže često kači golišave fotografije, a mnogi su mišljenja da Džordin nakon svega izgleda bolje nego ikad.

dzordin cesto kaci golisave fotografije
printscreen/instagram 

Nedavno je pratioce iznenadila serijom provokativnih fotografija u minijaturnom kupaćem kostimu i još jednom bujne obline stavila u prvi plan.

dzordin vuds cesto kaci provokativne fotografije
printscreen/instagram 

"Šta mislimo, to i postanemo", napisala je u opisu objave ispod koje je dobila redom samo komplimente na račun svog izgleda.

Džordin veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu, a redovna je i u teretani, a zbog svega dobija unosne poslove koji joj donose milione dolara godišnje, tako da joj Kardašijanovi nisu potrebni da ostvari uspešnu karijeru.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Printscreen instagram, printscreen/instagram Džordin Vuds