Glumica Lija Remini, inače bliska prijateljica Dženifer Lopez, u junuu je proslavila 51. rođendan, a tek sada je na društvenim mrežama objavila fotografije sa rođendanske zabave.

Najviše medijske pažnje privukao je selfi gde slavljenica pozira s Dženifer i njenim novim/starim dečkom Benom Aflekom. Ta fotografija zapravo je prva službena kojom je par na Instagramu zapravo potvrdio svoju obnovljenu romansu.

- Dženifer i Ben su jedno drugome ljubav života. Presrećni su što su dobili drugu priliku. U potpunosti su predani jedan drugome, ali ipak ne žele da žurie s planovima za venčanje, čak ne razmišljaju ni o veridbi.

Polako spajaju svoje porodice i žele da učine sve što mogu kako bi njihova veza uspelo. Ludo su zaljubljeni, otkrio je nedavno izvor blizak pevačici i glumcu.

Isti izvor je naglasio kako je Ben, koji je prošao rehabilitaciju zbog zavisnosti o alkoholu i kocki, misli da Dženifer, koja ne pije alkohol, redovno vežba i zdravo se hrani, jako dobro utiče na njega i čini ga boljim čovekom.

Glumac se već polako upoznaje i zbližava s njenom decom koje je dobila u braku s pevačem Markom Entonijem. Džej Lo je nedavno uslikana dok je navodno tražila i kuću u Los Anđelesu, u novom kvartu, kako bi bila što bliže Afleku.

Podsetimo, par je bio veren i trebali su da se venčaju 2003. gofime, međutim sve je otkazano zbog preterane medijske pažnje s kojom nisu mogli da se nose. Nakon što je latino diva raskinula vezi s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, ubrzo se pomirila s oskarovcem, a ako je suditi po paparaco slikama koje svakodnevno objavljuju strani mediji, Dženifer nikad nije bila srećnija.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer i Ben