Za rijaliti zvezdu Kim Kardašijan javnost se slaže kako nikada nije izgledala bolje i srećnije.

Nakon što se razvela od trećeg supruga Kanjea Vesta s kojim ima četvero dece, 40-godišnjakinja se posvetila deci, prijateljima, poslu, ali i svakodnevnom vežbanju, što se itekako vidi na njenom telu.

Kim nikada nije imala tanji struk i zategnutije trbušnjake, a deo javnosti je uveren i kako je uklonila implantate iz zadnjice koji su bili kritični. Sada su je paparaci uslikali prilikom izlaska u Njujorku, a nosila je njeno već prepoznatljivo kožno izdanje.

Minijaturni braon top i kožne pantalone iskombinovala je s crnim sandalama, a telo joj zaista nikada nije izgledalo bolje. Cela kombinacija bila je u kaubojskom stilu, a sve je upotpunila diskretnim nakitom.

kim kardasijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U prvom planu je bio njen vitak struk, a sve prisutne je ostavila bez daha svojom figurom.

"Nikad bolje nije izgledala", "Prezgodna", "Savršena je zaista", "Svaka čast na ovom izdanju, ostala sam bez teksta", "Boginja, nema joj ravne", samo su neki od komentara na njen izgled.

Podsetimo, Kim je nedavno nakon dužeg vremena ponovo viđenja sa bivšim suprugom Kanje Vestom. Bivši par otputovao je na kraći odmor zajedno sa svoje četvoro dece ćerkama Nort (7) i Čikago (3), kao i sinovima Sejntom (5) i Psalmom (1).

Uprkos razvodu, Kim, Kanje i njihova deca pojavili su se kao jedna velika, srećna porodica u jednom muzeju u San Francisku, te su krenula nagađanja da je možda na pomolu pomirenje.

kim kardasijan i kanje vest
Shutterstock 

Izvor blizak paru demantovao je te navode, a ostaje da se vidi da li će do pomirenja doći, ili su jednostavno rešili da zakopaju ratne sekire zbog dece.

Više modnih izdanja Kim Kardašijan pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Kim Kardašijan