Latino divu Dženifer Lopez paparaci su uslikali u drštvu njene dece, blizanaca Eme i Maksimilijana, a mnogi su primetili da je pevačica delovala veoma neraspoloženo.

Naime, Džej Lo je poznata kao neko ko rado sarađuje sa paparacima, međutim, ovaj put ih je molila da ne fotografišu nju i njenu decu i sve vreme je mahala rukama pokušavajući da im skrene pažnju da prestanu i da sklone objektive.

Dženifer je u društvu dece uslikana u Santa Monici, a iako se ne zna pravi razlog njenog neraspoloženja, strani mediji prenose da se spekuliše pevačica nije želela da slike njene dece završe u javnosti, jer se njena ćerka Ema nedavno našla na meti negativnih komentara.

dzenifer lopez sa decom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, korisnici društvenih mreža izneli su niz pogrdnih komentara na račun izgleda ćerke latino dive.

Ema Maribel, koja je nedavno odsekla svoju dugu kosu i ofarbala je u tirkizno, a evidentno je da, kao i svi tinejdžeri, prolazi trenutno kroz određenu fazu, i eksperimentiše sa odevanjem i frizurama postala je žrtva mizgogenih komentara na mrežama.

Dženifer je nebrojeno puta pričala o tome kako su njena deca morala da se naviknu kako na  pozitivne, tako i na negativne strane njene slave, i to od malih nogu, ali se čini da su mediji poslednjih meseci više nego nemilosrdni kada je u pitanju njena ćerka.

ema, cerka dzenifer lopez
LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Jadna, liči na tatu", "Na koga li je ovakva?", "Ono kada ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako", "Mislio sam neko muško, kad ono ćerka Dženifer Lopez", "Ova mala je jeziva"... samo su neki od mizogenih komentara.

I dok se pitamo odakle ljudima pravo da napadaju devojčicu koja ima samo 13 godine, i koja očigledno prolazii kroz fazu kroz koju je većina nas prošla, ne možemo a da ne razumemo pevačicu kojoj smetaju paparaci i koja pokušava da zaštiti svoje dete.

Ma koliko da je Ema oguglala na te stvari, tinejdžerka je i neka od tih opaski mogu da dođu do nje, a da će joj biti svejedno - sigurno da neće!

printscreen/instagram, printscreen/youtube Ema Maribel, ćerka Dženifer Lopez