Dženifer Lopez i Ben Aflek već neko vreme uživaju u obnovljenoj romansi, a čini se da su stvari bolje nego ikad pre. Već planiraju i zajednički život, kao i njeno preseljenje u Los Anđeles, a uveliko biraju i škole koje će pohađati njena deca.

Od momenta kada su ih uslikali u restoranu kada su prvi put javno razmenjivali nežnosti, par se više i ne skriva od paparaca, a svi su saglasni da Dženifer blista i izgleda srećnije nego ikad. 

Stvari svakim danom između njih postaju sve ozbiljnije, ali ni Džej Lo, ni Ben nisu javno komentarisali njihovu vezu. Na bilo koje pitanje koje se tiče Afleka, "Jenny from the block" izbegavala je odgovor i isključivo govorila da je srećna u svojoj koži i da je zadovoljna.

dzenifer lopez srecnija je nego ikad
Youtube 

To se još jednom dokazalo kada je gostovala u emisiji "Today". Na pitanje o romansi i konstataciji da izgleda srećnije nego ikad, Dženifer je priznala da jeste srećna, a onda brže-bolje okrenula temu na svoju novu pesmu "Love Make the World Go Round".

51-godišnja pevačica odgovorila je: "Verujem da ta poruka, da se volimo i okupimo nikada nije bila relevantnija nego što je to trenutno slučaj".

dzenifer lopez izbegava odgovor na pitanja o romansi sa benom
SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dakle, nije priznala da je srećna zbog ljubavi sa Benom, već zbog ljubavi uopšteno. To je potvrdio i izvor blizak paru za E!News koji ističe da Dženifer već dugo nije bila ovako srećna i ispunjena, ali da u njihovom odnosu postoji ono "ali".

Prema izvoru, stvari između Džej Lo i Bena postaju ozbiljne, čak i ako još nije spremna o tome da javno govori.

"Oni su u potpunosti predani jedan drugome. Samo ne očekujte svadbena zvona u bliskoj budućnosti, jer "Benifer" ne žuri ni sa čim pravno obvezujućim. Ben i Džen, slažu se da se ne treba da se ponovno venčavaju."

dzenifer lopez i ben aflek ne planiraju da se vencaju
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Po pitanju toga su na istoj talasnoj dužini. Oni spajaju svoje živote i porodice i još ne osećaju potrebu da se vere ili venčaju. Oboje su već bili u braku i ne smatraju da im je to potrebno", objasnio je izvor.

"Zato i izbegava odgovor na pitanje o romansi, jer to povlači i pitanje da li će stati pred oltar", zaključio je izvor.