Kada su se pojavili navodi da su Kanje Vest i Irina Šajk u vezi, mnogi su se pitali šta je ruska manekenka videla u problematičnom reperu.

Najpre su ih paparaci slikali tokom šetnje Provansom, a posle i na aerodromu, a u danima koji su usledili, paparaci su Irinu pratili u stopu.

Ipak, manekenka je sve vreme tvrdila da su oni samo prijatelji i ništa više, a navodno je rekla da ne želi da se pojavljuje sa njim u javnosti, niti da je povezuju sa njim na bilo koji način.

irina sajk tvrdi da je samo prijatelj sa kanjeom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, takođe su se pojavili i brojni navodi da je par zapravo sve vreme zajedno, odnosno da nisu raskinuli, iako se ne bi tako reklo ako se uzmu u obzir najnovije Irinine fotografije na kojima se grli sa čuvenim američkim glumcem Džejsonom Sudeikisom.

irina sajk otisla je na veceru sa glumcem dzejsonom sideikisom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Naime, par je uslikan nakon romantične večere, a Irina je sve vreme bila nasmejana i grlila je glumca. Tom prilikom izabrala je midi crnu haljinu sa kompčanjem sa prednje strane sa dubokim dekolteom, a sve to upraila je "bajkerkama" koje su dale ležerniji efekat kombinaciji.

Kako su izvori paru izjavili za Page Six, par se sve vreme smejao u restoranu i često su se dodirivali, a Džejson ju je nekoliko puta mazio po kosi.

Sudeikis je nedavno raskinuo vezu sa manekenkom Kili Hazel, a šuška se da je razlog tome upravo Irina.

Sa druge strane, ima i onih koji tvrde da su samo dobri prijatelji, te da je Irini bilo potrebno da provede vreme sa dragim ljudima nakon što je svakodnevno bila "bombardovana" pitanjima o Kanjeu.

Da li je u pitanju nova romansa, ili je ovo zaista bio samo prijateljski izlazak, ostaje da vidimo.