Glumac Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal Kluni od početka pandemije virusa korona borave na relaciji Amerika - Italija, gde imaju skupoceno imanje na jezeru Komo.

Par se s decom Aleksanderom i Elom povukao daleko od javnosti jer je njihovom sinu dijagnostikovana astma, pa žele da ga sačuvaju od kovida.

Džordža smo s vremena na vreme i viđali, ali Amal nije fotografisana u javnosti od proleća 2020, pa je za italijanske paparace bilo pravo iznenađenje kad su je spazili, piše Glossy.

Klunijevi su viđeni u blizini njihove vile iz 18. veka na jezeru Komo na putu prema luksuznom restoranu u okviru hotela "Grand Hotel Tremeco", a dok je glumac nosio svetlosivo letnje odelo s belom košuljom, Amal je izgledala zanosno u beloj haljini s volanima čiji je prednji deo kratak, a zadnji midi dužine.

dzord i amal kluni u italiji
Shutterstock 

U pitanju je model koji je blago nabran sa strane, nema rukave već široke bretele i okovratnik okruglog oblika. Čuvena advokatica upotpunila je ovaj izgled clutch torbicom sa zmijskim printom i visećim minđušama, dok je pustila tamnu kosu, da pada u neobaveznim talasima.