Oni imaju šarm, stil i još su prinčevi, ali postoji jedna sitnica koja nedostaje muškom delu britanske kraljevske porodice, a to je kosa.

Mnogi se sećaju vremena kada su se princ Vilijam i njegov mlađi brat, princ Hari mogli da se pohvale gustom kosom i poželjnom frizurom.

Pre desetak godina, u središte javnosti najpre dospeo princ Vilijam koji je odjednom počeo da ćelavi.

S istom se sudbinom nosi i njegov mlađi brat Hari, koga je iako je ušao tek u tridesete godine života, sustigao problem s kojim se suočava ceo muški deo njegove familije.

Prema National Enquireru, opsednuta imidžom Megan Markl tera princa Harija da sredi kosu. Ona navodno ne dozvoljava princu Hariju da napusti kuću bez kapice na kojoj će pokriti ćelavo mesto.

princ vilijam i hari celave
Yui Mok/PA Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Megan je jako bitno kako izgledaju pa kada vidi Harijev problem, sve više želi da se po tom pitanju učini nešto, dok ne bude prekasno", rekao je izvor blizak paru. Iako zvuči oštro, izvor ističe da je i Hari spreman da učini nešto po tom pitanju.

Iako je Vilijam godinama pokušavao da sakrije svoju proćelavu glavu, s vremenom je shvatio da to više neće moći pa je jednostavno ošišao ostatke kose što je kraće mogao i prestao je da se opterećuje time.

Nedavno je čak i dobio titulu najseksi ćelavog muškarca na svetu, zbog čega je izazvao pravu lavinu komenatar na internetu.

Sada isti problem muči i njegovog 36-godišnjeg brata Harija koji je ranije ove godine postao predmet ismevanja nakon što su objavljene fotografije na kojima se jasno vidi kako je od odlaska u Ameriku, izgubio dosta kose.

Naime, fotografije su nastale tokom otvaranja spomenika princezi Dajani, povodom njenog rođendana. Tok prilikom braća su uslikana sa leđa, a na slikama se jasno vidi koliko Hari ne zaostaje za starijim bratom kada je ćelavost u pitanju.