Privatni život idejnog tvorca čuvenog "The X Factor-a", Sajmna Kauela, zanimljiv je baš poput takmičenja koje vodi.

Nedavno su ga paparaci uslikali na Barbadosu sa devojkom Loren Silverman, a zanimljivo je da je upravo nju preoteo svom najboljem prijatelju, milioneru Endruu Silvermanu.

Naime, lepu Loren upoznao je dok je ona bila u braku, a romansu su dugo držali dalje od očiju javnosti. Ipak, za njihovu aferu pročulo se 2013. godine, kada su procurile vesti o njenoj trudnoći.

"Nisam ponosan na okolnosti u kojima se sve dogodilo, ali ne mogu pobeći od toga. Trudnoću nismo planirali, ali bio sam srećan i pratio sam je na prvi ultrazvuk. Osetio sam se neverovatno zaštitnički prema njoj i prema detetu. Nikada nešto slično pre toga nisam osetio", priznao je Sajmon u jednom od intervjua za Daily Mail.

Par trenutno odmara na Barbadosu gde se Sajmon još uvek oporavlja od povrede nakon pada sa električnog bicikla kada je povredio leđa i karlicu i mnoge zabrinuo.

Ipak, reklo bi se da mu umnogome pomaže 18 godina mlađa devojka, a Kauel je ponosno paradirao plažom pokazujući definisane mišiće i zavidan izgled iako ima 61 godinu.

Sa njima je bio i njihov sin Erik, a par se zabavljao na plaži i vozio skuterom. Nema šta, kada je Sajmn u pitanju, definitivno važi ona stara - dok se jednom ne smrkne, drugome ne svane.