Već neko vreme se piše da je odnos Hejli i Džastina Bibera daleko od idealnog kao što ga oni prikazuju na društvenim mrežama.

Sve je krenulo u maju ove godine kada se pojavilo nekoliko snimaka pevačevog ne tako lepog ponašanja prema svojoj supruzi. Najviralniji snimak je onaj u kom Džastin izlazi iz automobila, naglo zatvara vrata i ignoriše što njima udara Hejli.

Na Jutjubu se mogu videti i snimci na kojima jasno vidimo kako pevač iz čista mira udara Hejli dok šetaju, kao i to kako je ostavlja samu dok on beži od paparaca. 

Ipak, ženski deo publike najviše je zgrozio snimak njegovog lajv videa u kojem on, dok Hejli sedi pored njega, izgovara: "Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio".

hejli biber u veneciji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sve ovo zgrozilo je njene obožavatelje kojima više nije jasno šta radi s njime. A sada je u javnost procurio još jedan video koji je ponovno fanove bacio u šok. Snimak je nastao nakon Džastinovog nastupa s DJ Diplom u jednom noćnom klubu u Las Vegasu.

Dok su supružnici sa svitom šetali kroz kazino, 26-ogodišnji muzičar urlao je na suprugu s podignutim prstom, a izgledao je kao da je na rubu živaca.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Agence / Bestimage / Profimedia Hejli i Džastin

Za to vreme, Hejli je samo ćutsala i hodala. Iako snimci pokazuju jedno, manekenka se oglasila na svom Instagramu i objavila stori kojim je poručila da je ovde samo reč o tračevima. Sada su paparaci uslikali manekenku prvi put nakon tog skandala, a izgledala je vidno neraspoloženo i ljuto.

hejli i dzastin biber, instagram stori
Instagram 

U crnom je kompletu došla na reviju modne kuće YSL u Veneciju, a izgledalo je kao da uopšte ne želi da bude tamo.