Holivudsku glumicu Rene Zelveger fotografi su prvi put uhvatili u društvu britanskog TV voditelja Anta Ansteda nakon šuškanja da je par u vezi.

Na fotografijama je novopečeni par ležerno družio tokom kupovine u blizini njegove nove kuće u Laguna Biču u Kaliforniji, a upravo tu si proveli ceo vikend.

Slavna oskarovka na sebi nije imala ni trunke šminke, a oboje su bili u ležernim kombinacijama dok su razmenjivali nežnosti.

Ono što je najviše privuklo pažnju svih je slavna 52-godišnja Rene koja na licu nije imala šminku, a opet su u prvi plan došle njene plastične operacije zbog kojih je glumica znatno promenila svoj izgled u odnosu na početak karijere.

rene zelveger sa novim deckom
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Oskarovka je zbog preterane upotrebe botoksa gotovo izgubila prirodnu mimiku lica zbog čega mnogi govore da više liči na voštanu figuru. S druge strane, čini se i da je Rene srećna i opuštena, te da ona i Ant već imaju veoma prisan odnos.

Svetski mediji od prošlog meseca nagađaju jesu li oni u vezi ili nisu, a mnogi su komentarisali kako su zaista nespojivi, i da slavna glumica pored njega više liči na voštanu figuru nego na devojku.

Njihovi prijatelji za časopis People su pre nekoliko dana komentarisali njihovu romansu.

"Ponekad se ljudi upoznaju i odmak kliknu, a kada se to dogodi u pravo vreme, onda je to dobitna kombinacija. Rene je kreativna i često je privlače muškarci koji prkose pravilima. Ona je pametna i brižna i uvek nastoji da proširi vidike svima oko sebe", tvrde njeni prijatelji.

Zelveger i Ansted upoznali su se pre mesec dana na snimanju njegove nove emisije u kojoj je upravo ona gostovala, a odmah su počeli da se druže.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, intagram Rene Zelveger novi dečko

Ant je pre nekoliko nedelja okončao razvod od supruge Kristine Hek s kojom ima 21-mesečnog sina Hadsona. Voditelj i iz prethodnog braka s Lusi Ansted ima dvoe dece, sina Arčija (14) i ćerku Ameli (12). S njom je u braku bio 12 godina pre nego što su se 2017. rastali.

S druge strane atraktivna glumica, najpoznatija po ulozi Bridžet Džons, udavala se samo jednom i to za muzičara Kenija Česnija sa kojim je provela svega nekoliko meseci u braku.

Povezivali su je i sa Džimom Kerijom, Džordžem Klunijem i Bredlijem Kuperom, a poslednji njen partner kog je predstavila javnosti bio je gitarista Dojl Bramhal.