Poslednjih meseci veoma se pričalo o telesnoj transformaciji britanske pevačice Adel koja je skinula skoro 50 kilograma i po mišljenju mnogih, izgleda nikad bolje.

Iako je u prethodnom vremenu doživela bolan gubitak kada joj je preminuo otac, a pre toga se dugo oporavljala od bolnog razvoda, izgleda da su se zvezde pevačici osmehnule te je, kako navode strani mediji, konačno uplovila u vezu sa reperom Skeptom.

Iako Adel privatni život krije kao zmija noge, šuškanja o njihovoj vezi pojavila su se prvi put još pre 8 meseci. Kako pevačica nikad nije komentarisala nagađanja, govorkanja su se umirila sve dok ponovo nije sa reperom flertovala na mrežama.

Sada su navodno viđeni u Palm Springsu u jednoj od radnji sa odećom, a očevici tvrde da su se ponašali kao pravi momak i devojka.

"Sedela je i posmatrala dok je birao džempere, pantalone, isprobavao jakne i kapute i tražio da mu zaposleni pomognu. Davala mu je povratne informacije i govorila u čemu misli da izgleda sjajno", rekao je izvor koji se zadesio na licu mesta. 

"Bilo je slatko što je čekala i bila "normalna devojka" dok je on sigurno kupovao 45 minuta", dodao je izvor rekavši da su bili jako slatki zajedno.

Mnogima nije bilo jasno zašto su bili u tom kraju, iako se nagađa da su možda provodili vreme u obližnjem Palm Springsu tokom proslava Dana nezavisnosti, 4.jula.

Podsetimo, magazin People pisao je krajem prošle godine kako se Adel i Skepta dobro zabavljaju dok traje njen emocionalni oporavak od razvoda.

adel je navodno u vezi sa skeptom jos od pre 8 meseci
Instagram 

"Stvari se zahuhtavaju među njima. Adel jako uživa u druženju sa njim. Osim toga, kreću se među istim krugovima ljudi", rekao je tada dobro upućen izvor. Međutim, da je tada zaista bilo u pitanju samo druženje potvrdila je sama pevačica nakon nastupa na SNL-u.

"Odlično sam se provela na SNL-u! Hvala najdivnijoj ekipi, scenaristima i producentima. Nastupala sam iz čiste radosti i nadam se da ste i vi uživali. Srećno vam sa predsedničkim izborima Ameriko, volim vas puno. Srećna vam Noć Veštica! Ja se sada vraćam u svoju pećinu da (ponovno) budem solo dama s mačkama koja i jesam", napisala je tada i time razočarala neke svoje obožavatelje koji su navijali za njihovu vezu.

Inače, reper je otac dvogodišnje ćerkice, ali nije poznato ko je majka njegovog deteta. Neko se vreme zabavljao i sa top-modelom Naomi Kembel, ali se ta romansa brzo završila. O odnosu sa Adel otvoreno je progovorio još 2016. godine.

"Adel i ja se stalno dopisujemo i pričamo jedno drugome stvari koje nam se događaju u životu. Ona je najveći umetnik na svetu i jedna od retkih slavnih osoba koja se ne zamara slavom", hvalio ju je tada.

Izgleda da su im se konačno "poklopile talasne dužine", a da li će obelodaniti javno svoju vezu ili ne, ostaje da vidimo.

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Youtube Adel nekad i sad