Već neko vreme se zna da glumac Tom Kruz (59) ljubi kolegicu Hejli Atvel (39), ali sada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Par je zajedno za vikend došao na Vimbldon, a iako su izbegavali bilo kakve dodire i nežnosti pred kamerama, njihovi osmesi sve su odali.

Glumca poznatog po prekoj naravi dugo nismo videli ovako dobro raspoloženog i čini se da je konačno uspeo da pronađe sreću nakon razvoda od Kejti Holms (42) posle koje nije imao nijednu ozbiljnu vezu.

Atvel i Kruz stigli su zajedno na Vimbldon u vrlo elegantnom izdanju, kakvog se ne bi postideli ni Kejt Mildton i princ Vilijam.

tom kruz i hejli atvel na vimbldonu
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Tom je ovom prilikom obukao plavo odelo, dok je Hejli stigla u haljini sa cvetnim printom, preko koje je nosila beli mantil, obula je crvene salonke i nosila naočare za sunce.

Tom se s 20 godina mlađom glumicom zbližio na snimanju filma "Nemoguća misija 7", u kojem oboje glume, a za njihovu vezu saznalo se u decembru prošle godine.

Fotografije zaljubljenog para sa seta tada su obišle svet, a nakon toga su uhvaćeni tokom jednog intimnog trenutka u pauzi od snimanja.

"Tom i Hejli zaljubili su se na prvi pogled", kazao je za tada za The Sun izvor s filmskog seta. "Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako srećno", dodao je.

tom kruz i hejli atvel
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Tomovom braku s Kejti presudila je njegova kontroverzna sajentološka vera zbog koje se ona 2012. godine iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu ćerku Suri.

Glumac od tada navodno nijednom nije video ćerku, jer mu vera brani druženje s njom jer nije sajentološkinja.

suri kruz
RLGNYC / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre Holms bio je oženjen za Nikol Kidman. Par je bio u braku od 1990. do 2000. godine i zajedno su usvojili sina Konora i ćerku Izabelu, a deca su zbog Toma prihvatila verovanja sajentološke crkve i zato ne razgovaraju sa svojom majkom.