Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JELENA KARLEUŠA KONAČNO OTKRILA ŠTA JE SVE OPERISALA, PA PORUČILA: "Izgledaću isto i za 20 godina"

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je koje je sve operacije odradila, ali i koje intervencije planira u budućnosti.

  Izvor: Instagram

Jelena Karleuša nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju, a tom prilikom odabrala je svetlo zelenu haljinu koja je istakla sve njene atribute.

Međutim, iako Jelena izgleda zaista sjajno, i mogla bi da stane "na crtu" daleko mlađim devojkama kada je u pitanju fizički izgled, nije tajna da je na sebi imala određene intervencije. 

Povezane vesti

Sa samo 20 godina Jelena je uvećala grudi silikonskim implantantima, a za 24sedam otkrila je da li bi isto dozvolila svojim ćerkama, šta je poslednje korigovala na sebi, ali i da li planira određene intervencije u budućnosti.

Sve više se devojčice u mlađim godinama, opredeljuju za plastičnu hirurgiju i filere, te ih od roditelja zahtevaju i kao poklon za rođendan. Kako biste vi reagovali da vaše ćerke za rođendan to očekuju?

– To je jako teško pitanje, posebno jer imam dve ćerke. Ali, krenuću od sebe. I ja sam sa nepunih 21 godinu imala želju da uvećam grudi, to sam i uradila. To je bila moja dugogodišnja želja, a moja majka me je podržala u tome. Ako je neka devojčica prelepa, a smatra da ima male grudi, veliki nos ili klempave uši, i ako je samo to prepreka da ona ima puno samopouzdanje, zašto da ne. Bitno je samo ne preterivati.

 jelena karleusa operisala je grudi sa samo 20 godina Izvor: Instagram

Da li mislite da bi vaš suprug Duško to dozvolio, kako bi on reagovao?

– Duško je moderan muškarac, jeste rođen u malom mestu ali je svetski čovek. Mada, generalno su osetljivi očevi kada je reč o ćerkama, ali mislim da su i najslabiji na ćerke. Kada bi Atina ili Nika želele neku korekciju koja će ih naružiti, a one misle da će ih ulepšati, ja ću naravno reći ne, jer bi se posle pokajale.

Da li volite da vas pitaju o estetskim korekcijama?

– Nemam problem da me pitaju o estetskim zahvatima jer nisam neko ko ima malograđanske aršine pa da o tome ne voli da priča, krije to ili tako nešto. Uostalom na meni se i vidi šta sam radila, nikad nisam ni krila. Smatram da u 2021. godini, u 21. veku je pase kriti i od estetske hirurgije praviti tabu temu. Ja sam javna ličnost, imam skoro 43 godine i meni je jako bitno da izgledam dobro. Vodim tu trku sa vremenom, koje neumitno teče, ali ja ću se potruditi da izgledam jako lepo. Ne da menjam sebe, nego da održavam ovaj izgled. Nisam pobornik bilo čega radikalnog, smatram da dobrom negom i pametnim ulaganjem u sebe starenje vrlo može da se uspori.

 jelena karleusa pobornik je plasticnih operacija Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Mnogim poznatim ličnostima, posle nekoliko godina, plastične operacije su se obile o glavu. Da li ste se nekada zapitali šta će biti kroz nekoliko godina, kada budete stariji, a fileri počnu da "blede"?

– Zato je jako bitno birati gde će se i šta raditi i na koji način. Kao javna ličnost znam da milioni žena mogu da se ugledaju na mene kada je izbor lekara u pitanju. Verujem ljudima koji su stručni u tom poslu, koji su profesori i doktori i to je najvažnije, da se biraju profesionalci, u eri rijaliti programa i javnih ličnosti koje koriste estetsku hirurgiju na jedan pogrešan način. Nigde se estetska hirurgija ne zloupotrebljava kao na Balkanu, pogotovu kada je reč o javnim ličnostima. Taj prirodan izgled je imperativ kod svetskih javnih ličnosti, sve je stvar mere i dobrog plastičnog hirurga.

Povezane vesti

Koja je poslednja korekcija koju ste uradili?

– Jedine dve korekcije koje sam uradila jesu usne i grudi, s tim što u usne nisam stavljala trajni filer nego nešto što mora iznova i iznova da se radi. Jer, mislim da sve što je trajno na licu može da ima i trajne i velike posledice. Nikada na primer nisam radila botoks, međutim sada je vreme i za to. Ušla sam u fazu kada mi je poslednji voz za te neke intervencije. Sada sam sa doktorima napravila plan kako da ja narednih 20 godina izgledam ovako, da se ne promenim. Mislim da je moguće. Naravno, nisam upala u priču o Dorijan Greju koji želi da zauvek bude mlad, ali moj posao je da izgledam jako dobro. Mi žene smo najveći neprijatelji jedna drugoj. Samo nam tražimo mane i vređamo jedna drugu umesto da se podržavamo. Posebno u današnje vreme "bullying"-a, kada su devojke žrtve vređanja na internetu i to zbog izgleda.

Kako izgledaju Jelenine ruske usne pogledajte u galeriji ispod:

I vaša ćerka Nika bila je na meti negativnih komentara na račun izgleda na društvenim mrežama. Kako se to odrazilo na nju i da li je to prevazišla?

– Ona to ne može da prevaziđe jer je još jako mala, ali moje ćerke su na meti internet vređanja, “bullying”-a. Bitno je da postoji neka javna ličnost, žena, koja će na neki način biti uzor kada je reč o samopouzdanju, pričati o nedostacima i manama, a zašto da ne i otvoreno pričati o estetskim korekcijama.

Kažete da vam mnogi zameraju bore, celulit i ostale normalne mane, koje ima svaka žena. Da li ste zadovoljni svojim izgledom?

– Naravno da nisam uvek zadovoljna svojim izgledom, ali zato postoji Fotošop i estetska hirurgija. U današnjem vremenu je imperativ izgledati “Instagram lepo” i mi smo sad zbog toga u velikom problemu. Sve je lažnija slika nas na društvenim mrežama i u realnosti. Tako da to može da pomiri plastična hirurgija.

 jelena karleusa ne porice upotrebu fotosopa i aplikacija za ulepsavanje Izvor: Instagram

Delujete kao neko ko odiše samopouzdanjem. Da li ipak postoji još nešto što biste korigovali na sebi?

– Moja životna želja je da operišem nos. To nikada nisam uradila jer je na sred lica (smeh). Plašim se greške. Ali, ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu jeste smanjivanje grudi. Smatram da velike grudi više nisu “in”, i mislim da ću ih smanjiti. Ono što meni uvek smeta, kao i svakoj ženi je višak kože, kilograma, celulita, bore…

Ne sumnjamo da će Jelena ostvariti sve što planira i da će biti baš tako kako kaže, a kako se menjala tokom godina, pogledajte u galeriji ispod: 

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije