Pevačica Nevena Božović, koja je svojevremeno predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije, uskoro će se ostvariti kao majka. Ona i njen partner, pilot Nikola Ivanović čekaju svoje prvo dete.

Termin bi trebalo da bude avgust, a sada je otkrila i kog pola je beba. Naime, Nevena je za "Bazar" otkrila da čeka devojčicu, ali i koje ime su odabrali. Izbor je pao na prelepo hebrejsko ime Anika, što znači milost.

Podsetimo, Nevena je u početku krila od javnosti trudnoću i često se pojavljivala u širokim stvarima. Radosne vesti podelila je samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju, a s obzirom da je ona dosta mršava stomak tek sada počinje da se nazire.

nevena bozovic skrivala je trudnocu sirokim stvarima
Instagram 

Kao što sada krije trudnoću, tako su Nevena i Nikola od samog početka krili svoju vezu, a potom i raskošno venčanje. Naime, pevačica je sudbonosno "da" rekla u tajnosti 20. aprila 2019. godine, a na proslavu je bio pozvan samo najuži krug ljudi.

Mlada je tada nosila raskošnu venčanicu koja je koštala 5.000 evra, a godinu dana kasnije, objavila je fotografiju na Instagramu. Njih dvoje nisu štedeli novac kako bi sve bilo savršeno, pa su tako samo za izdvojili 15.000 evra za prvi ples.

Nevena Božović trenutno živi u Budvi, u hotelu čiji je vlasnik njen suprug.

nevena bozovic sa suprugom trenutno zive u budvi
Instagram 

"Preselila se u Crnu Goru prošle godine, čim se udala za Nikolu. Njegova porodica je veoma imućna i poseduje nekoliko restorana i hotel u Budvi.

U njemu se Nevena i nastanila sa mužem, ali sada kada je beba na putu, razmišljaju da kupe kuću u blizini mora", dodao je izvor blizak pevačici.