Bojana Ordinačev nedavno je putem svog Instagrama otkrila da je trudna. Lepa glumica podelila je fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu, a u prvom planu je bio njen stomak.

Bojana ni pre četiri godine nije krila da jedva čeka da se oproba u ulozi majke.

- Želim da imam svoje dete i očekujem da će se to i desiti. U životu žurimo da mnoge stvari što pre ostvarimo, a zapravo samo treba pustiti da se same dogode. Mi tu malo možemo da učinimo, zato samo treba da sačekamo najbolje vreme za neke želje. Mislim da će tako biti i sa mnom, rekla je glumica pre četiri godine za domaće medije.

Ispostavilo se da je bilo baš tako. Pre dve nedelje, bez ijedne reči, saopštila da će postati mama. 

Kada je reč o privatnom životu, Bojana nikada nije prešla granicu koju je davno postavila. Koliko je u tome striktna najbolje govori činjenica da ni posle više od osam godina, koliko je u vezi, nigde ne može da se pročita kako se zove njen dečko i čime se bavi. S druge strane, toliko je ljubazno eskivirala odgovore na pitanja o ljubavi i majčinstvu, da prosto ne možete da se naljutite.

- Sasvim sam normalna devojka, imam normalnog dečka, i mislim da smo kao svaki drugi par. Ništa ja tu ne bih menjala. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Sa dečkom, pored partnerskog odnosa, negujem i drugarski. Jedno drugom smo zaista porodica, rekla je Bojana. Zbog partnera je zavolela moto-trke, koje često zajedno posećuju.

Kada su počele da joj „lete tridesete“, sve češće se čulo pitanje kad će beba. Jednom, kada su joj već uveliko dosadila, rekla je:

- Stvari treba da idu svojim tokom i dešavaju se kad treba da se dese. Priča se da mi je vreme za ovo ili ono, da se udam, da postanem majka, ali ako ljudi to dozvole, ipak bih sama da odredim kada mi je vreme za nešto. Sve u svoje vreme. U životu najmanje toga zavisi od naših želja i očekivanja.

Kako je jednom prilikom objasnila u razgovoru za Hello, dobar odnos se zasniva na ljubavi i razumevanju i nema veze s time koliko dece imate i koliko ste atraktivnog izgleda.

- Odnos partnera, bilo da su u vezi ili braku, neće očuvati ni lepota, ni privlačnost, ni novac, neće ga popraviti ni sedmo dete ukoliko nije zasnovan na ljubavi i razumevanju. To je suština i tu leži sva snaga. To je tvoje utočište, mesto gde tražiš zaštitu kada je najteže, gde te vole kakav god da si, nešto samo tvoje što te leči, punjač na koji se uključiš kada se baterije isprazne, podsetila je glumica.