Poslednjih meseci mnogo toga se dešava u životu Dženifer Lopez. Najpre spoznaja o prevari bivšeg verenika Aleksa Rodrigeza, a potom i raskid sa njim. Nakon toga usledio je šok godine - pomirenje sa nekadašnjim dečkom, Benom Aflekom.

Stvari se odvijaju brzo, pa se već uveliko šuška o navodnom venčanju, odnosno, kako prenose strani mediji, Ben je rešen da sa svojom starom/bovom devojkom konačno stigne do oltara i kaže to sudbonosno "da".

Sada su paparaci uslikali latino divu na ulazu u jedan studio u Los Anđelesu, a svi su primetili da "Jenny from the block" čak i u najležernijoj kombinaciji deluje šik i trendi.

dzenifer lopez u lezernoj kombinaciji na putu do studija u los andjelesu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer se pojavila u košulji boje peska i belim pantalona i patikama, a kosu je vezala u visoku punđu. Bila je nasmejana i raspoložena, pa ne možemo a da ne ponovimo ono što se najčešće piše po mrežama ovih dana - ovako zaista izgleda srećna žena!

Inače, šuška se da će se Džen baš ovde preseliti nakon venčanja sa Aflekom, a u korist tvrnji ide i to što su se nedavno svi okupili na velikoj porodičnoj večeri kada su se šire porodice para konačno upoznale. 

Dženifer koristi svaku priliku da dođe u Los Anđeles, a čak je i svoj studio prebacila u ovaj grad zbog čega su svi ubeđeni da će preseljenje biti brže nego što smo mislili.

porodice para su se nedavno upoznale na porodicnoj veceri
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, nedavno su fotografi prvi put uslikali novopečeni par dok je javno razmenjivao nežnosti i poljupce, a izvori tvrde da Lopezova već gleda i škole u Los Anđelesu gde će se preseliti iz Majamija, kako bi bila što bliža svom dečku.