Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Medžika Džonsona, Ej Džej Džonson (29) privlači pažnju svojim stilom gde god se pojavi, a tako je bilo i tokom ove šetnje.

Ej Džej, koji je poznata televizijska ličnost, viđen je u Zapadnom Holivudu u crnim, kratkim pantalonama i providnoj majici ispod koje se video sportski grudnjak. Izgledao je jako srećan dok je šetao i tipkao po mobilnom telefonu, a u papirnatoj kesi nosio je ručak koji je uzeo u restoranu u blizini.

GAMR/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ej Džej Džonson

Mnogo se šuškalo o njegovoj promeni pola, a svojevremeno je i govorio o tome.

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Srećan sam i zadovoljan sa sobom. Uvek sam govorio ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto preduzeti po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje telo", rekao je.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspeti u tome. Ako želim oda obučem haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", ispričao je.

Njegov otac, Medžik Džonson je nekoliko puta istiscao da prihvata Ej Džeja takvog kakav je i ne smeta mu njegov stil odevanja.

ej dzej dzonson sa porodicom
Instagram 

Inače, proslavljeni košarkaš trenutno uživa u odmoru u Dubrovniku. Penzionisana NBA zvezda sleteo je na aerodrom privatnim avion s grbom tima u kojem je proveo karijeru, LA Lakersa, a nije poznato s kim je došao ni koliko će se zadržati.

ej dzej dzonson
Instagram