Jedna od najlepših britanskih glumica Elizabet Harli iako je nedavno napunila 56 godina, i dalje oduzima dah svojim izgledom. Tako je nedavno podelila fotku u toplesu, pokazavši svoje bujne grudi, ali i izvajano telo - ravan stomak i tanak struk.

Slavna glumica na sebi je imala samo proziran ogrtač za plažu i donji deo kupaćeg,a fotografija je neverovatnom brzinim prikupila na stotine hiljada lajkova i komentara.

Inače, zamnimljivo je da je Harlijeva dobila i nadimak "kraljica toplesa", s obzirom da neretko objavljuje fotke na kojima pozira upravo golih grudi.

"Koliko si lepa", "Ova žena ne stari", "Svaka čast za izgled", "neprolazan seksepil", "Ovakva žena je san svakog muškarca", samo su neki od komentara.

Inače, proslavljena manekenka svojevremno je otkrila poneke trikove kojima duguje mladolikost i vitku figuru, premda tvrdi da je sve što radi prilično normalno i uobičajeno.

Ona svako jutro počinje sa dve šolje tople vode, nakon čega doručkuje grčki jogurt sa bananom i medom. Posle toga sledi vežbanje, a nakon toga se počasti supom ili čorbicom.

elizabet harli
face to face / Face to Face / Profimedia 

Tek uveče priušti sebi nešto obimniji obrok - grilovanu piletinu i puno, puno povrća. Kada je fizički aktivnost u pitanju, Liz praktikuje jogu i pilates, te puno šetnje.