Britanska pevačica Keri Katona (40) stekla je svetsku slavu zahvaljujući pop grupi "Atomic Kitten". Tada su mnogi smatrali da su jedino one bile dostojna zamena čuvenih "Spajsica", a lakim i vrcavim melodijama, popularnim za to vreme, brzo su stekle obožavatelje širom sveta.

Izmeđuostalog, Keri je bila jedna od originalnih članica benda koja je ostala gotovo do samog raspada grupe, a godinama je pažnju medija najmanje privlačila zbog svoje pevačke karijere, a daleko više zahvaljujući brojnim skandalima koji su je pratili.

Nekada "najslađa pevačica" borila se i sa alkoholizmom, a odlaskom "pod nož" verovala je da će srediti sve probleme. Prvo je odradila liposukciju, a nakon toga je usledilo smanjenje grudi, injekcije botoksa, podizanje obraza, povećanje usana i upotreba različitih filera.

keri katona nekad
Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia 

Međutim, zahvaljujući svim problemima izgledala je sve lošije i lošije, a pored toga, umnogome se pisalo i o njenom burnom ljubavnom životu.

Udavala se tri puta, a sa muževima je dobila petoro dece. Sreću je pronašla tek sa poslednjim partnerom i dugogodišnjim prijateljem Rajanom Mahunijem koji joj je i pomogao da svoj život dovede u red.

Međutim, sada se ponovo našla u žiži javnosti zbog teških optužbi koje je izrekla na račun svog pokojnog supruga, inače trećeg po redu, Džordža Kaja. Sa njim je bila u braku od 2014. do 2017. godine, a on je preminuo 2019. od posledica predoziranja.

keri katona i dzordz kaj
EU / Backgrid UK / Profimedia 

Sada je za britanski The Sun priznala da se dugo stidela što je bila žrtva zlostavljanja, a ispričala je i situaciju kada se jednom prilikom sakrila u ormar kako bi izbegla suprugove nalete besa.

"Bilo je jako teško napustiti ga, rekla bih čak i nemoguće. Svako ko je bio u takvoj situaciji će me razumeti", izjavila je pevačica.

Ispričala je i kako joj je znao šminkom prekrivati masnice na telu pre njenih javnih pojavljivanja.

"Najgore mi je bilo kada bi mi pljunuo u lice. Došla sam do trenutka kada mi je draže bilo da primam udarce nego da mi pljuje u lice", priznala je, a naglasila je i kako joj je posebno teško padalo to što je njena najstarija ćerka morala da prisustvuje zlostavljanju koje je proživljavala.

U intervjuu se prisetila i teškog detinjstva, kao i razdoblja nakon raspada benda koji ju je proslavio.

keri katona i bend atomic kitten
Shutterstock 

"Počela sam da se drogiram sa 14 godina, a kada se "Atomic Kitten" raspao ponovo sam se vratila narkoticima", priznala je Katona i dodala da su tad usledile i sve te pogrešne plastične intervencije.

Srećom, Rajan Mahoni koji joj je ujedno i privatni trener uspeo je da joj pomogne da ostane na dobrom putu i da izgled sredi zdravim životom i navikama. A nedavno su se i verili pa slobodno možemo reći da je nekadašnjoj slatkici konačno krenulo u životu.