Olivera Konatar je objavila na svom Instagram profilu da je raskinula dvogodišnju vezu sa poznatim reperom Vukom Mob, a sada je i on rešio da podeli svoju stranu priče.

Vuk je takođe na svom Instagramu podelio da trenutno prolazi kroz jako težak period u životu, ali poželeo i da razjuasni celu situaciju.

- Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao.

Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan - napisao je Vuk Mob i dodao:

vuk mob olivera
Instagram 

- Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene - poručio je Vuk.

Ipak, nedugo nakon što je saopštenje objavio, obrisano je sa njegovog Instagram profila.

Podsetimo, Olivera je navela da su ona i Vuk zajedno u dogovoru doneli ovu odluku i da su mislili na najbolji interes svoje ćerkice Teone, koja se rodila pre tri meseca.

vuk mob olivera
Instagram 

- Moj bivši partner Vuk Gojković i ja razišli smo se nakon dve godine veze. Ovim putem ću se obratiti saopštenjem, a izjave na ovu temu neću davati, pa vas molim da zbog trenutne situacije poštujete moju odluku. Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom meseca juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke, napisala je Olivera na Instagramu.