Jedan od najboljih supermodela devedesetih godina, Kejt Mos, pronašla je još jedan način da pokaže svoje talente - sa 47 godina želi da postane tattoo majstor. Da, dobro ste pročitali!

Zapravo, ona se već „bacila na posao“. Njen prijatelj, profesionalni tatu umetnik Danijel Kasone, otkrio je da bivša manekenka uči kako da tetovira.

Zamolila ga je da je nauči kako da drži igla i vežbala je s njim, piše „La Vanguardia“.

Kasone je rekao da je njegova prijateljica veoma uzbuđena zbog novog posla. Ali to nije običan hobi.

"Nazvala me da dođem gore i tetoviram je, a na kraju smo završili tako da je ona mene tetovirala, napravila mi je “Kate" i srce na ruci", otkriva.

Dodao je za Sunday Mirror da Moss "zapravo nije znala što radi kad joj je dao iglu, ali dopustio joj je da crta po njemu jer je to Kate Moss”.

"Bilo je prilično bolno jer stvarno nije znala što radi i ulazila je iglom prilično duboko, ali mislio sam, hej, znate što, nemam ništa protiv", dodao je.

Manekenka je uzimala časove kako bi to radila profesionalno. Ostaje da vidimo da li ćemo u narednom periodu zaista gledati kako Kejt šara klijente. Verujemo da bi mnogi voleli da Kejt bude ta koja će nacrtati sliku na njihovom telu.